A bio, reform, speciális és mentes élelmiszerek szortiment bővítésének vizsgálata a gluténmentes termékek szemszögéből a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél
Elmentve itt :
Szerző: | Szebényi Dóra |
---|---|
További közreműködők: | Hrabovszki Zsuzsa |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Beszerzés Kereskedelem Gluténmentes |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/13661 |
Hasonló tételek
Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása
: Radnai Lilla
: Radnai Lilla
„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
: Szabó Panna
: Szabó Panna
Az eurózóna bővítésének kérdései
: Kratochvill Dóra
: Kratochvill Dóra
A szortiment szerepe a Grand Tokaj marketingstratégiájában
: Fogarassy Fruzsina Kitti
: Fogarassy Fruzsina Kitti
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra
: Börzsönyi Dóra
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
Budapesten kapható gluténmentes termékek árának vizsgálata
: Kóczán Eszter
: Kóczán Eszter
A raktárkapacitás fogalma és bővítésének lehetőségei
: Kállai Gergő
: Kállai Gergő
Úticél Magyarország, a bio termékek ismertsége és a bio tofu bevezetése a magyarországi piacra
: Hrisztov Stefan
: Hrisztov Stefan
Hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzői és gyártói attitűdök vizsgálata
: Mészáros Brigitta
: Mészáros Brigitta
Audit reform az OTP Bankcsoportnál
: Berta Bettina
: Berta Bettina
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra
: Hajzer Dóra
E-kereskedelmi stratégia a BioBubi számára
: Bozsák Patrik
: Bozsák Patrik
Hazai élelmiszerek fogyasztása
: Balog Dávid
: Balog Dávid
Füstbe ment terv
: Tegyei Dóra
: Tegyei Dóra
Gluténmentes étkezés a hazai fogyasztók szemszögéből, a Bonita Bisztró példáján keresztül
: Orodán Éva
: Orodán Éva
Dolce Vita - A cukrászat Édes Élet cukor nélkül (Allergén mentes termékek választása)
: Teleki Blanka
: Teleki Blanka
Kárpátalja gazdasági fejlődésének perspektívái az Európai Unió keleti bővítésének tükrében
: Imre Gabriella
Megjelent: (2008)
: Imre Gabriella
Megjelent: (2008)
A funkcionális élelmiszerek imázsvizsgálata
: Kanik Dorina
: Kanik Dorina
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. működése és kereskedelmi gyakorlata
: Bánkuti Nikoletta Zsófia
: Bánkuti Nikoletta Zsófia
Kereskedelmi márkák szerepe a Spar Magyarországnál
: Kalmár Bálint
: Kalmár Bálint
Az akciók hatékonyságának vizsgálata a SPAR és fogyasztó szemszögéből
: Pomázi Liza
: Pomázi Liza
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Az élelmiszerek online vásárlásának helyzete Magyarországon
: Kövesdi Dóra
: Kövesdi Dóra
Egészségtudatos élelmiszerek szerepe az FMCG piacon
: Vida Beáta
: Vida Beáta
Az alternatív élelmiszerek vásárlóinak fogyasztói magatartása
: Kolonics Zita Júlia
: Kolonics Zita Júlia
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban
: Berentei Ágnes Judit
: Berentei Ágnes Judit
Doctrinal and Structural reforms in World Health Organization Lebanon in the past two decades.
: Salha Christina
: Salha Christina
A Magyar Cukor Zrt. komplex elemzése a cukoripari reform tükrében
: Pintér Péter
: Pintér Péter
A Bio Egészség Kft. vállalatértékelése
: Váradi Szilárd
: Váradi Szilárd
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
SPAR Magyaroszág Kereskedelmi Kft. bemutatása és vásárlóinak ösztönzése
: Szalai Renáta Rita
: Szalai Renáta Rita
Logisztikai rendszerek a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. központjában
: Máté Krisztina
: Máté Krisztina
A Spar üzletlánc kereskedelmi működése és gazdasági helyzete
: Bódis Botond
: Bódis Botond
Az újrahasznosított termékek megítélése a fogyasztók szemszögéből
: Vitek Adrienn
: Vitek Adrienn
Az egészséges élelmiszerek iránti növekvő fogyasztó igények
: Dezső Flóra Timea
: Dezső Flóra Timea
Fogyasztói preferenciák vizsgálata a funkcionális élelmiszerek piacán
: Oszlánszki Zsófia
: Oszlánszki Zsófia
A mentes étrendet követő fogyasztók helyzete Vácon
: Pankovics Gréta Fanni
: Pankovics Gréta Fanni
Hasonló tételek
-
Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása
: Radnai Lilla -
„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
: Szabó Panna -
Az eurózóna bővítésének kérdései
: Kratochvill Dóra -
A szortiment szerepe a Grand Tokaj marketingstratégiájában
: Fogarassy Fruzsina Kitti -
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra