Magyaros étterem stratégiai elemzése és kihívásai
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Vanda |
---|---|
További közreműködők: | Marosán Dr. György |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Vendéglátás Stratégia Online ételrendelés Étterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/13720 |
Hasonló tételek
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás
: Tőkési Tamás
Japán vendég - magyaros vendéglátás Mit tehet a japánnyelv-oktatás a japán beutazó turizmus fejlesztéséért?
: Székács Anna
Megjelent: (2003)
: Székács Anna
Megjelent: (2003)
Nudli Tésztakantin a XII. század modern-magyaros étterme
: Megyeri Magdolna Mária
: Megyeri Magdolna Mária
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka
: Kindlik Bianka
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Egy családi vállalkozás tulajdonában lévő étterem újranyitásának stratégiai marketing terve
: Midi Melánia Mirabella
: Midi Melánia Mirabella
A Domoferm Hungaria Kft. stratégiai kihívásai
: Nagy Dénes
Megjelent: (2013)
: Nagy Dénes
Megjelent: (2013)
A hosszú távú tervezés kihívásai, stratégiai menedzsment
: Hauki János
: Hauki János
A hosszú távú tervezés kihívásai. Stratégiai menedzsment.
: Novák Róbert Béla
: Novák Róbert Béla
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A Vapiano étterem és konkurenciáinak elemzése
: Kosán Noémi
: Kosán Noémi
Stratégiai menedzsment és a KKV-k hosszú távú kihívásai
: Csényi Bence
: Csényi Bence
A gyógyszeripari kis- és középvállalkozások stratégiai menedzsmentjének kihívásai napjainkban
: Körmöczy Erzsébet Katalin
: Körmöczy Erzsébet Katalin
A Corso étterem személyzetfejlesztési lehetőségeinek elemzése
: Juhász Béla
: Juhász Béla
Egy egészségtudatos étterem bevezetésének marketingstratégiai elemzése
: Misztl Alexandra
: Misztl Alexandra
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése
: Kincse Balázs Vince
: Kincse Balázs Vince
A Nordsee Étterem SWOT- és PEST-elemzése
: Tihanyi Beatrix
: Tihanyi Beatrix
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
Várkonyi étterem itallapján szereplő borok értékesítésének elemzése
: Gruda Miklós
: Gruda Miklós
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
A Mantel Étterem működésének gazdalkodásának bemutatása és elemzése
: Stolczenberger Andrea
: Stolczenberger Andrea
A BUDAPESTI TRATTORIA TOSCANA ÉTTEREM BEMUTATÁSA ÉS ELEMZÉSE
: Perczel Simeon
: Perczel Simeon
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
A magyar gyógyszergyártás KKV szektoránál a hosszú távú stratégiai tervezés kihívásai és az innováció kapcsolata a stratégiai menedzsment szemszögéből
: Körmöczy Erzsébet Katalin
: Körmöczy Erzsébet Katalin
Borok értékesítésének az elemzése Silvanus Hotel, Panoráma Étterem
: Fehér Tibor
: Fehér Tibor
A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján
: Lukács Evelin Kata
: Lukács Evelin Kata
Az operatív és a stratégiai minőségcontrollerek új kihívásai, a minőségügyi költségek optimalizálása és a TQM alapú vállalati stratégiai menedzsment támogatása
: Tóth Antal
Megjelent: (2009)
: Tóth Antal
Megjelent: (2009)
Adott kisvállalkozás stratégiai elemzése
: Kecskeméti János
: Kecskeméti János
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
Környezetbarát étterem létesítésének lehetőségei Budapesten
: Rácz Katalin
: Rácz Katalin
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
Hasonló tételek
-
Egy magyaros bisztró étterem üzemeltetése és étlapjának megtervezése
: Tőkési Tamás -
Japán vendég - magyaros vendéglátás Mit tehet a japánnyelv-oktatás a japán beutazó turizmus fejlesztéséért?
: Székács Anna
Megjelent: (2003) -
Nudli Tésztakantin a XII. század modern-magyaros étterme
: Megyeri Magdolna Mária -
A magyaros ételek megjelenése az átlagos magyar éttermek kínálatában
: Kindlik Bianka -
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik