A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Veresné Kerepesi Adrienn
További közreműködők: Gundel Dr. János
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Mediterrán táplálkozás
Olasz konyha
Görög konyha
Élettani hatás
Kérdőíves felmérés
Interjú
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/140

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg140
005 20151020162524.0
008 141003suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Veresné Kerepesi Adrienn 
245 1 2 |a A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban  |c Veresné Kerepesi Adrienn  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban 
695 |a Mediterrán táplálkozás 
695 |a Olasz konyha 
695 |a Görög konyha 
695 |a Élettani hatás 
695 |a Kérdőíves felmérés 
695 |a Interjú 
700 1 |a Gundel Dr. János  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/140/1/Elolapok%20Veresne%20Kerepesi%20Adrienn.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/140/2/Veresn%C3%A9%20Kerepesi%20Adrienn%20szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/140/3/Igazolasok.pdf  |z Dokumentum-elérés