Hagyományostól eltérő fogyasztói igények a vendéglátásban - az inzulinrezisztencia

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pásztor Anna
További közreműködők: Lugasi Dr. Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Inzulinrezisztencia
Szénhidrátdiéta
Fogyasztói igények
Étlap
Tápanyag-összetétel
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1444

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg1444
005 20150427144717.0
008 141215suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Pásztor Anna 
245 1 0 |a Hagyományostól eltérő fogyasztói igények a vendéglátásban - az inzulinrezisztencia  |c Pásztor Anna  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Inzulinrezisztencia 
695 |a Szénhidrátdiéta 
695 |a Fogyasztói igények 
695 |a Étlap 
695 |a Tápanyag-összetétel 
700 1 |a Lugasi Dr. Andrea  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1444/1/SZAKDOLGOZAT_PA.pdf  |z Dokumentum-elérés