Hagyományostól eltérő fogyasztói igények a vendéglátásban - az inzulinrezisztencia
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Inzulinrezisztencia Szénhidrátdiéta Fogyasztói igények Étlap Tápanyag-összetétel |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1444 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg1444 | ||
005 | 20150427144717.0 | ||
008 | 141215suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Pásztor Anna | |
245 | 1 | 0 | |a Hagyományostól eltérő fogyasztói igények a vendéglátásban - az inzulinrezisztencia |c Pásztor Anna |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Inzulinrezisztencia | ||
695 | |a Szénhidrátdiéta | ||
695 | |a Fogyasztói igények | ||
695 | |a Étlap | ||
695 | |a Tápanyag-összetétel | ||
700 | 1 | |a Lugasi Dr. Andrea |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1444/1/SZAKDOLGOZAT_PA.pdf |z Dokumentum-elérés |