Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Gasztronómiai irányzat Molekuláris gasztronómia Gasztronómiai trendek Bisztró Fúzió |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1459 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg1459 | ||
| 005 | 20151109160813.0 | ||
| 008 | 141216suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Takaró Márk | |
| 245 | 1 | 0 | |a Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban |c Takaró Márk |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Gasztronómiai irányzat | ||
| 695 | |a Molekuláris gasztronómia | ||
| 695 | |a Gasztronómiai trendek | ||
| 695 | |a Bisztró | ||
| 695 | |a Fúzió | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1459/7/Szagdolgozat%20M%C3%A1rk%281%29.pdf |z Dokumentum-elérés |