Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Népszokások Lakodalom Palóc Erdély Tradicionális gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1464 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg1464 | ||
005 | 20150425130404.0 | ||
008 | 141216suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Fehér Borbála | |
245 | 1 | 0 | |a Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban |c Fehér Borbála |h [elektronikus dokumentum] |
246 | 1 | 1 | |a Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban |
695 | |a Népszokások | ||
695 | |a Lakodalom | ||
695 | |a Palóc | ||
695 | |a Erdély | ||
695 | |a Tradicionális gasztronómia | ||
700 | 1 | |a Gancsovné Rossi Krisztina |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1464/1/Szakdolgozat_Feh%C3%A9r_Borb%C3%A1la.pdf |z Dokumentum-elérés |