Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fehér Borbála
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Népszokások
Lakodalom
Palóc
Erdély
Tradicionális gasztronómia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1464

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg1464
005 20150425130404.0
008 141216suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Fehér Borbála 
245 1 0 |a Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban  |c Fehér Borbála  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban 
695 |a Népszokások 
695 |a Lakodalom 
695 |a Palóc 
695 |a Erdély 
695 |a Tradicionális gasztronómia 
700 1 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1464/1/Szakdolgozat_Feh%C3%A9r_Borb%C3%A1la.pdf  |z Dokumentum-elérés