Hazai élelmiszerek fogyasztása
Saved in:
Main Author: | Balog Dávid |
---|---|
Other Authors: | Kovács Ildikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Magyarország Etnocentrizmus Marketing Élelmiszer Fogyasztói magatartás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/14978 |
Similar Items
Akevert italok fogyasztása Magyarországon
: Ganbold Tana
: Ganbold Tana
Édesítőszerek tudatos fogyasztása a vendéglátásban
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban
: Czifra Bálint
: Czifra Bálint
A Milka marketingstratégiája és magyarországi fogyasztása
: Dani Patrik
: Dani Patrik
Üdítőital márkák márkaismertsége, fogyasztása a fiatalok körében
: Kovács Nikolett
: Kovács Nikolett
Olasz sajtok fogyasztása az országeredet-imázs tükrében
: Szántó Kitti
: Szántó Kitti
A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében
: Dobos Boglárka
: Dobos Boglárka
A funkcionális élelmiszerek imázsvizsgálata
: Kanik Dorina
: Kanik Dorina
Az élelmiszerek online vásárlásának helyzete Magyarországon
: Kövesdi Dóra
: Kövesdi Dóra
Egészségtudatos élelmiszerek szerepe az FMCG piacon
: Vida Beáta
: Vida Beáta
Az alternatív élelmiszerek vásárlóinak fogyasztói magatartása
: Kolonics Zita Júlia
: Kolonics Zita Júlia
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos
: Botos Ákos
Az egészséges élelmiszerek iránti növekvő fogyasztó igények
: Dezső Flóra Timea
: Dezső Flóra Timea
Fogyasztói preferenciák vizsgálata a funkcionális élelmiszerek piacán
: Oszlánszki Zsófia
: Oszlánszki Zsófia
Boszorkánykonyha mozgóbüfé és az abban forgalmazott élelmiszerek bemutatása
: Vasvári Adél
: Vasvári Adél
A fermentálás és a fermentált élelmiszerek szerepe a gasztronómiában
: Mederiová Fanni
: Mederiová Fanni
Az állati eredetű élelmiszerek előállításának és fogyasztásának környezetre gyakorolt hatásai
: Medvey Kinga Viktória
: Medvey Kinga Viktória
A megsemmisítéstől megmentett élelmiszerek útja a végső felhasználásig az Élelmiszerbank közreműködésével
: Bánó Helén
: Bánó Helén
A rovar alapú élelmiszerek piaci bevezetése hazánkban, és azok fogyasztói megítélése
: Bita László
: Bita László
Bio, helyi és kézműves élelmiszerek szerepe a hétköznapokban és a vendéglátásban
: Börzsönyi Dóra
: Börzsönyi Dóra
Fogyasztói magatartás trendek az egészséges élelmiszerek területén a várandós nők esetében
: Szabó Réka Krisztina
: Szabó Réka Krisztina
Sporttáplálkozás és az étrend kiegészítők, különleges táplálkozási célú élelmiszerek szerepe a sportteljesítményben
: Heinemann Viola
: Heinemann Viola
Az élelmiszerek kettős minősége- fogyasztói vélemények és a jelenség lehetséges megjelenése a vendéglátásban
: Fuferenda Sejla Szonja
: Fuferenda Sejla Szonja
Vásárlási szokások vizsgálata a cukormentes és a teljes kiőrlésű gabonákból készült élelmiszerek körében
: Pomper Kitti Katalin
: Pomper Kitti Katalin
Korunk főbb alternatív fehérjeforrásai - rovar alapú élelmiszerek fogyasztási trendjének és fogyasztói elfogadásának vizsgálata
: Bába András
: Bába András
A hagyományos és tájjellegű élelmiszerek jelentősége marketing- és gazdasági vonatkozású szempontok szerint az Észak-alföldi régióban
: Halasi Nóra
: Halasi Nóra
A bio, reform, speciális és mentes élelmiszerek szortiment bővítésének vizsgálata a gluténmentes termékek szemszögéből a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél
: Szebényi Dóra
: Szebényi Dóra
Hazai piacvezető biztosító társaságok digitális kommunikációjának összehasonlító elemzése
: Balog Dorottya
: Balog Dorottya
A hazai síturizmus és a mátraszentistváni Sípark működésének bemutatása
: Balog Vivien
: Balog Vivien
Nemzetközi bankszabályozás és hazai kihatásai a válságot követő években
: Balog Mónika
: Balog Mónika
A szolgáltatás fejlesztési lehetőségei a vevői elégedettségmérés alapján a hazai telekommunikációs szektorban
: Balog Viktória
: Balog Viktória
Hazai vízfogyasztói szokások fejlődése, folyamata és az ebben rejlő további üzleti lehetőségek
: Balog Zoltán
: Balog Zoltán
Korunk főbb alternatív állati fehérjeforrásai -rovar alapú élelmiszerek fogyasztási trendjének és fogyasztói elfogadásának vizsgálata The main alternative protein sources of nowadays – trend examination of the insect based foods and study of the costumer acceptance
: Bába András
: Bába András
Az e-kereskedelem helyzetének értékelése a COVID-19 járvány után, a hazai internetes vásárlási szokások alapján
: Balog Patrik
: Balog Patrik
Egy hazai catering cég reagálása a koronavírus okozta gazdasági helyzetre
: Balog Orsolya Ágnes
: Balog Orsolya Ágnes
Mi alapján választanak szórakozóhelyet a fiatalok Budapesten
: Balog Dávid
: Balog Dávid
A hazai gyógyszerszabályozás változásainak hatásai
: Hernesz Dávid
Published: (2014)
: Hernesz Dávid
Published: (2014)
A hazai szállodaipar helyzetének kritikus elemzése
: Tamási Dávid
: Tamási Dávid
A hazai vegyeskereskedések múltja, jelene és jövője
: Németh Dávid
: Németh Dávid
A hazai borászatok marketingorientációja
: Harsányi Dávid, et al.
Published: (2014)
: Harsányi Dávid, et al.
Published: (2014)
Similar Items
-
Akevert italok fogyasztása Magyarországon
: Ganbold Tana -
Édesítőszerek tudatos fogyasztása a vendéglátásban
: Jancsik Dóra Emőke -
A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban
: Czifra Bálint -
A Milka marketingstratégiája és magyarországi fogyasztása
: Dani Patrik -
Üdítőital márkák márkaismertsége, fogyasztása a fiatalok körében
: Kovács Nikolett