A hazai vendéglátó trendek és a szakképzési gyakorlat
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | vendéglátó szakképzés Gasztronómiai trendek gyakorlati képzés Egészség, étterem, vendéglátás, táplálkozás, élelmiszer Vendéglátás Fogyasztói magatartás trendek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15000 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg15000 | ||
| 005 | 20181026131040.0 | ||
| 008 | 180510suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Tóth Boglárka | |
| 245 | 1 | 2 | |a A hazai vendéglátó trendek és a szakképzési gyakorlat |h [elektronikus dokumentum] / |c Tóth Boglárka |
| 520 | 3 | |a Kik és milyen formában vannak jelen a magyar vendéglátásban, mik a mai irányzatok, a szakmai oktatás igazodik-e a piaci igényekhez? Ezekre a kérdésekre keresem a választ a dolgozatomban, mindkét oldalt egyszerre vizsgálva: felvevőpiac (munkaadó) és a képzési hely (szakiskola). A mai vendéglátó iparág igyekszik az új trendeknek megfelelni, a klasszikus vendéglátási formák (fehér abrosz, formális kiszolgálás stb.) letűnőben vannak, a kézműves/hazai minőségi áru kelendő, a szakmai háttértudás róluk a szakképzésben kevés. Módszereket mutatok be, melyekkel a piac által elvárt gyakorlati tudást lehetne fejleszteni iskolai keretek között. | |
| 695 | |a vendéglátó szakképzés | ||
| 695 | |a Gasztronómiai trendek | ||
| 695 | |a gyakorlati képzés | ||
| 695 | |a Egészség, étterem, vendéglátás, táplálkozás, élelmiszer | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 695 | |a Fogyasztói magatartás trendek | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Csizmár József |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15000/1/T%C3%B3th%20Bogl%C3%A1rka%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |