Gasztronómiai trendek és kínálatváltozás a magyarországi Accor szállodákban
Saved in:
Main Author: | Lukácsfy Dóra |
---|---|
Other Authors: | Kovács László |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Tend Szálloda |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15010 |
Similar Items
Tréningek és továbbképzések a budapesti ACCOR szállodákban
: Imrik Zsuzsanna Viktória
: Imrik Zsuzsanna Viktória
Környezetvédelem a szállodákban; Az Accor hotelek Planet 21 programja
: Varga Zsófi
: Varga Zsófi
Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén
: Répás Melinda
: Répás Melinda
Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében
: Hirschler Rebeka
: Hirschler Rebeka
Gasztronómiai trendek és az ételérzékenységek a közösségi médiában
: Beke Orsolya Zita
: Beke Orsolya Zita
Accor és most - avagy az Accor szállodacsoport magyarországi történetének bemutatása
: Kordás Lilla
: Kordás Lilla
Innovatív trendek megjelenése a hazai rendezvényszervezésben – hatáselemzés a budapesti Starwood-Marriott szállodákban
: Farkas Anita Zita
: Farkas Anita Zita
Az Accor magyarországi brand-jeinek vizsgálata
: Kiss Bernadett
: Kiss Bernadett
Magyarországi gasztronómiai fesztiválok marketingkommunikációja konkrét példák alapján
: Radics Dóra
Published: (2013)
: Radics Dóra
Published: (2013)
Papírmentesség a szállodákban
: Papoulidis Anna Dária
: Papoulidis Anna Dária
Egészség- és környezettudatos étkezési trendek hatása a hazai rendezvények gasztronómiai kínálatára
: Busai Réka
: Busai Réka
Testtömeg menedzsment lehetőségei a hazai szállodákban
: Pelczéder Dóra
: Pelczéder Dóra
Protokoll és kommunikációs helyzetek szállodákban
: Seres Vanessza
: Seres Vanessza
Az AccorHotels magyarországi szállodáinak SWOT-, és PEST elemzése
: Kovács Nikolett
: Kovács Nikolett
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Budapesti szállodákban használt PMS szoftverek
: Kerekes Alexandra
: Kerekes Alexandra
A vendégészrevételek kezelésének módszerei a szállodákban
: Juhász László
Published: (2014)
: Juhász László
Published: (2014)
Accor Hotels CSR tevékenysége
: Bihon Eliza
: Bihon Eliza
Zsidó gasztronómiai hagyományőrzés
: Szorgalmatos Dorottya
: Szorgalmatos Dorottya
Gasztronómiai fesztiválok Magyarországon
: Simon Nikolett
: Simon Nikolett
Gasztronómiai kalandok Svájcban
: Csányi Kitti
: Csányi Kitti
A Spa létjogosultsága a budapesti ötcsillagos business szállodákban
: Erdei Anna Boglárka
: Erdei Anna Boglárka
Gasztronómiai fesztiválok és fesztiválgasztronómia
: Németh Attila
: Németh Attila
Gasztronómiai fesztiválok és fesztiválgasztronómia
: Szabó Róbert
: Szabó Róbert
Értékesítő munkakör az Accor-nál
: Kiss Zoltán
: Kiss Zoltán
The analysis of the sustainable operations of AccorHotels
: Horváth Márton
: Horváth Márton
A vecsési savanyú káposzta, mint gasztronómiai ékesség a Közép-magyarországi régióban
: Molnár Henrietta
: Molnár Henrietta
Az üzleti turizmus szerepe az 5 csillagos szállodákban
: Gál Gitta
: Gál Gitta
Minőségmenedzsment és a vendégelégedettség összefüggéseinek vizsgálata a hazai szállodákban
: Selényi Katalin
: Selényi Katalin
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Fogyatékkal élő személyek turisztikai lehetőségei Magyarországon, különös tekintettel a 4 csillagos szállodákban
: Horváth Dóra
: Horváth Dóra
Kommunikáció az üzleti életben és a szállodákban A szállodai dolgozók kommunikációjának jellemzői és hatásai
: Forgó Dániel István
: Forgó Dániel István
Hagyományőrző gasztronómiai rendezvények a Dél-alföldi régióban
: Diószegi Dóra
: Diószegi Dóra
Hajós programok gasztronómiai kínálata
: Nick Karolina
: Nick Karolina
Szélsőséges gasztronómiai szokások vizsgálata
: Varga Ágnes
: Varga Ágnes
Budapesti gasztronómiai hajóutak értékelése
: Arany Barbara Enikő
: Arany Barbara Enikő
Palócföld gasztronómiai változásainak vizsgálata
: Fricz Orsolya
: Fricz Orsolya
Magyarország gasztronómiai földrajzának útkeresése
: Sándor Dénes
Published: (2012)
: Sándor Dénes
Published: (2012)
A pezsgő és gasztronómiai szerepe
: Magyar Benjamin
: Magyar Benjamin
Vendégpanaszok kezelése a szállodákban egy konkrét szálloda példáján keresztül
: Bugár-Mészáros Krisztina
: Bugár-Mészáros Krisztina
Similar Items
-
Tréningek és továbbképzések a budapesti ACCOR szállodákban
: Imrik Zsuzsanna Viktória -
Környezetvédelem a szállodákban; Az Accor hotelek Planet 21 programja
: Varga Zsófi -
Gasztronómiai trendek, újdonságok a rendezvénypiac területén
: Répás Melinda -
Top gasztronómiai trendek vizsgálata felnőttek körében
: Hirschler Rebeka -
Gasztronómiai trendek és az ételérzékenységek a közösségi médiában
: Beke Orsolya Zita