A mikronövények és csírák felhasználhatósága és szerepe a fenntartható vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | mikronövény csíra ehető virág fenntartható vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15023 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg15023 | ||
| 005 | 20180821142045.0 | ||
| 008 | 180426suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Pálfi Ibolya Barbara | |
| 245 | 1 | 2 | |a A mikronövények és csírák felhasználhatósága és szerepe a fenntartható vendéglátásban |h [elektronikus dokumentum] / |c Pálfi Ibolya Barbara |
| 695 | |a mikronövény | ||
| 695 | |a csíra | ||
| 695 | |a ehető virág | ||
| 695 | |a fenntartható vendéglátás | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15023/1/szakdolgozatPIB.pdf |z Dokumentum-elérés |