A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | bor sommelier borászat szőlő |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15071 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg15071 | ||
| 005 | 20180911160218.0 | ||
| 008 | 180427suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Ignátkó Szabolcs | |
| 245 | 1 | 2 | |a A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában |h [elektronikus dokumentum] / |c Ignátkó Szabolcs |
| 246 | 1 | 0 | |a A sommelier hivatás szerepe a bor és a gasztronómia világában |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a bor | ||
| 695 | |a sommelier | ||
| 695 | |a borászat | ||
| 695 | |a szőlő | ||
| 700 | 0 | 2 | |a Fekete-Frojimovics Zsófia |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15071/1/Szakdolgozat_Ign%C3%A1tk%C3%B3%20Szabolcs.pdf |z Dokumentum-elérés |