Német- és magyarországi vendéglátóhelyek összehasonlítása, elemzése Jó Higiéniás Gyakorlat szempontjából
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Jó Higiéniás Gyakorlat HACCP Vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15114 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg15114 | ||
| 005 | 20180821124657.0 | ||
| 008 | 180503suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Holló Kitti | |
| 245 | 1 | 0 | |a Német- és magyarországi vendéglátóhelyek összehasonlítása, elemzése Jó Higiéniás Gyakorlat szempontjából |c Holló Kitti |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Német- és magyarországi vendéglátóhelyek összehasonlítása, elemzése Jó Higiéniás Gyakorlat szempontjából |
| 695 | |a Jó Higiéniás Gyakorlat | ||
| 695 | |a HACCP | ||
| 695 | |a Vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Schmidt Dr. Katalin |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15114/1/Holl%C3%B3%20Kitti%20szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |