Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovács Barbara
Other Authors: Lenkovics Dr. Beatrix
Format: Thesis
Kulcsszavak:Kenyér
Kenyérfogyasztás
Lisztérzékenység
Gluténmentes termékek
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/15273

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg15273
005 20180731140848.0
008 180503suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Kovács Barbara 
245 1 0 |a Speciális kenyerek és szerepük a hazai vendéglátásban  |c Kovács Barbara  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Kenyér 
695 |a Kenyérfogyasztás 
695 |a Lisztérzékenység 
695 |a Gluténmentes termékek 
700 1 |a Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15273/1/Speci%C3%A1lis%20kenyerek%20%C3%A9s%20szerep%C3%BCk%20a%20hazai%20vend%C3%A9gl%C3%A1t%C3%A1sban%202018.pdf  |z Dokumentum-elérés