Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | Kovács Richárd |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Bio Bioétterem Biogazdálkodás Egészséges táplálkozás Szálloda |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1529 |
Similar Items
XXI. századi mezőgazdaság európai uniós tagországként. A növényvédő szerek felhasználásának változása, a biogazdálkodás térhódítása
: Székely Zsuzsa
: Székely Zsuzsa
A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
: Dubecz Sándor
: Dubecz Sándor
A biogazdálkodás helyzete Magyarországon, bioélelmiszerek fogyasztási hajlandósága
: Bárczi Réka
: Bárczi Réka
A fenntartható biogazdálkodás helyzete a rövid ellátási lánc és egy kisvárosi családi gazdaság működése
: Csaja Eszter Natália
: Csaja Eszter Natália
A ****szállodák éttermeinek felkészültsége a speciális étrendet igénylő vendégek fogadására
: Megyesi Nytia Iloann
: Megyesi Nytia Iloann
Minőségi alapanyagok használata a Mák Cukrászdában
: Pallos Orsolya
: Pallos Orsolya
Alapanyagok útja a beszerzéstől az asztalra kerülésig
: Tóth Johanna
: Tóth Johanna
A táplálékkiegészítők piacának elemzése marketingstratégiai szempontból, a BioTechUSA példáján keresztül
: Hornyák Erik György
: Hornyák Erik György
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
A Bio Egészség Kft. vállalatértékelése
: Váradi Szilárd
: Váradi Szilárd
Street Food kultúra világszintű vizsgálata különös tekintettel Ázsia és Magyarország éttermeinek, elérhető alapanyagainak és aktuális trendjeinek viszonylatában
: Demeter Anikó
: Demeter Anikó
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Helyi termékek és alapanyagok megjelenése a Bocuse d'Or rendezvényen
: Simon Kinga
: Simon Kinga
Napenergia sajátosságai, és felhasználásának helyzetelemzése
: Sallai Vivien Imola
: Sallai Vivien Imola
A napenergia felhasználásának helyzetelemzése hazánkban
: Bali Vivien Kamilla
: Bali Vivien Kamilla
A méz felhasználásának alakulása Magyarországon
: Lukács Ágnes
: Lukács Ágnes
Úticél Magyarország, a bio termékek ismertsége és a bio tofu bevezetése a magyarországi piacra
: Hrisztov Stefan
: Hrisztov Stefan
A franchise rendszer szemléltetése a BioHair vállalaton keresztül
: Burai Noémi Melinda
: Burai Noémi Melinda
A magyar mikro- és kisvállalkozások marketingtevékenységének bemutatása a BioCoop Egészségház Kft. példáján keresztül
: Benedek Melinda Beáta
: Benedek Melinda Beáta
A BioTechUSA marketingkommunikációja a közösségi média felületeken keresztül
: Bak Imola Eszter
: Bak Imola Eszter
E-kereskedelmi stratégia a BioBubi számára
: Bozsák Patrik
: Bozsák Patrik
Gyógyszeripari együttműködések - a Pfizer-BioNTech kollaboráció
: Dukai Rebeka
: Dukai Rebeka
Lejáró és lejárt alapanyagok kezelése a Continental Automotive Hungary Kft. gyakorlatában
: Kis Virág
: Kis Virág
Költségvetési adatbázis, a pénzügyi erőforrások felhasználásának átláthatóságához
: Csik-Rádi Marietta
: Csik-Rádi Marietta
A pálinka felhasználásának lehetőségei a csúcsgasztronómia italkínálatában
: Berecz Panna Viola
: Berecz Panna Viola
A Strukturális Alapok felhasználásának bemutatása a Gazdaságfejlesztési Operatív Program működésén keresztül
: Kuczbel Rita
: Kuczbel Rita
A műszerfalakba épülő alapanyagok készletének csökkentése a Robert Bosch Elektronika Kft-nél
: Haág Bence Ádám
: Haág Bence Ádám
BioHair franchise vállalat elemzése a magyar piacon
: Mayer Eszter
: Mayer Eszter
A Vezető
: Fedelin János Gábor
: Fedelin János Gábor
Napenergia piaci helyzete Magyarországon és összehasonlítása Európa vezető napenergia felhasználóival
: Lehoczki János Benedek
: Lehoczki János Benedek
Az Európai Unió által nyújtott források felhasználásának ellenőrzése
: Borbély Ingrid Katalin
: Borbély Ingrid Katalin
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
EU-S TÁMOGATÁSOK FELHASZNÁLÁSÁNAK ELLENŐRZÉSE – KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI PROJEKTEK TÜKRÉBEN
: Drimbe István
: Drimbe István
A Ladotex Kft. beszerzési folyamata, az alapanyagok beszerzése, a termékdíj hatása a vállalatra
: Bali Tünde
: Bali Tünde
Az ételkínálat összeállításának szabályai, a régiós és a szezonális alapanyagok figyelembevétele a tervezésben.
: Vörös Bálint Bence
: Vörös Bálint Bence
A franchise rendszer bemutatása a BioTech USA Kft. franchise hálózatának működésén keresztül
: Pintér Attila
: Pintér Attila
A csúcsteljesítő vezető és élsportoló összehasonlítása a teljesítmény és motiváció tükrében
: Szatmár Enikő
: Szatmár Enikő
Gamifikált és hagyományos tréning összehasonlítása a Budapest Airport Zrt. empirikus példáján keresztül
: Bartos Bíborka
: Bartos Bíborka
A Béres Csepptől a Béres Borászatig vezető út
: Bazsó Richárd
: Bazsó Richárd
Az új logisztikai koncepció hatásának vizsglata a JIT típusú alapanyagok ellátási rendszerére a Bosch Power Tool Kft.-nél
: Kovács Evelin
: Kovács Evelin
Similar Items
-
XXI. századi mezőgazdaság európai uniós tagországként. A növényvédő szerek felhasználásának változása, a biogazdálkodás térhódítása
: Székely Zsuzsa -
A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
: Dubecz Sándor -
A biogazdálkodás helyzete Magyarországon, bioélelmiszerek fogyasztási hajlandósága
: Bárczi Réka -
A fenntartható biogazdálkodás helyzete a rövid ellátási lánc és egy kisvárosi családi gazdaság működése
: Csaja Eszter Natália -
A ****szállodák éttermeinek felkészültsége a speciális étrendet igénylő vendégek fogadására
: Megyesi Nytia Iloann