Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Biogazdálkodás, bio alapanyago...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kovács Richárd
Other Authors: Balog-Siposné Szőcze Anikó
Format: Thesis
Kulcsszavak:Bio
Bioétterem
Biogazdálkodás
Egészséges táplálkozás
Szálloda
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1529
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • XXI. századi mezőgazdaság európai uniós tagországként. A növényvédő szerek felhasználásának változása, a biogazdálkodás térhódítása
    ‌: Székely Zsuzsa
  • A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
    ‌: Dubecz Sándor
  • A biogazdálkodás helyzete Magyarországon, bioélelmiszerek fogyasztási hajlandósága
    ‌: Bárczi Réka
  • A fenntartható biogazdálkodás helyzete a rövid ellátási lánc és egy kisvárosi családi gazdaság működése
    ‌: Csaja Eszter Natália
  • A ****szállodák éttermeinek felkészültsége a speciális étrendet igénylő vendégek fogadására
    ‌: Megyesi Nytia Iloann

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs