A francia gasztronómia részletes bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Francia konyha Tájkonyha Étkezési szokás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1542 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg1542 | ||
005 | 20150425125226.0 | ||
008 | 141217suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Hamarák István | |
245 | 1 | 2 | |a A francia gasztronómia részletes bemutatása |c Hamarák István |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Gasztronómia | ||
695 | |a Francia konyha | ||
695 | |a Tájkonyha | ||
695 | |a Étkezési szokás | ||
700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1542/1/Hamar%C3%A1k%20Istv%C3%A1n_Z%C3%A1r%C3%B3dolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |