A francia gasztronómia részletes bemutatása
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia Francia konyha Tájkonyha Étkezési szokás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1542 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg1542 | ||
| 005 | 20150425125226.0 | ||
| 008 | 141217suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Hamarák István | |
| 245 | 1 | 2 | |a A francia gasztronómia részletes bemutatása |c Hamarák István |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Francia konyha | ||
| 695 | |a Tájkonyha | ||
| 695 | |a Étkezési szokás | ||
| 700 | 1 | |a Balog-Siposné Szőcze Anikó |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1542/1/Hamar%C3%A1k%20Istv%C3%A1n_Z%C3%A1r%C3%B3dolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |