A francia gasztronómia részletes bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | Hamarák István |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Francia konyha Tájkonyha Étkezési szokás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1542 |
Hasonló tételek
Egy vállalat tevékenységének részletes bemutatása
: Kiss András
: Kiss András
Francia startup ökoszisztéma
: Léber Erika Mária
: Léber Erika Mária
A francia nemzeti öntudat
: Papp Katinka
: Papp Katinka
Török csatlakozás - francia szempontok
: Kovács Noémi
: Kovács Noémi
Francia óvodapedagógusok naplójegyzeteinek elemzése
: Jármai Erzsébet Mária
Megjelent: (2015)
: Jármai Erzsébet Mária
Megjelent: (2015)
Kisvállalkozás indítása és gazdaságos működtetésének részletes bemutatása
: Szebenyi Szilvia
: Szebenyi Szilvia
Katalán gasztronómia
: Szabó Diána Lilla
: Szabó Diána Lilla
Roma gasztronómia
: Sárközy Cecilia
: Sárközy Cecilia
Nemzetközi gasztronómia
: Dudaskó Boróka
: Dudaskó Boróka
Francia hatás a magyar cukrászatra
: Szilágyi Berta
: Szilágyi Berta
A francia beutazó turizmus Magyarországra
: Tar Bernadett
: Tar Bernadett
A zsidó gasztronómia
: Havas Dr. Piroska
: Havas Dr. Piroska
Gasztronómia utazás Erdélyben
: Balló Ildikó
: Balló Ildikó
Zsidó gasztronómia Budapesten
: Molnár Fanni
: Molnár Fanni
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
A számviteli információs rendszer felépítése és annak részletes bemutatása
: Repei Anna
: Repei Anna
Egy vállalkozás működésének részletes áttekintése
: Szlávik Lora
: Szlávik Lora
Francia gazdasági jelenlét a közép-kelet-európai térségben, különös tekintettel a magyarországi francia működőtőke befektetésekre
: Vincze Krisztina
: Vincze Krisztina
Korzika, mint francia tartomány fejlesztési lehetőségei
: Sulyok Tímea
Megjelent: (2014)
: Sulyok Tímea
Megjelent: (2014)
A zsidó gasztronómia bemutatása a Rosenstein Vendéglőn keresztül
: Tóth Péter
: Tóth Péter
Művészetek a gasztronómia világában
: Tóth Lilla Veronika
: Tóth Lilla Veronika
Gasztronómia a TikTokon
: Ovics Dana Sára
: Ovics Dana Sára
Élmény-gasztronómia Az ügyfélközpontú szolgáltatás tervezés receptje
: Oswald Réka
: Oswald Réka
A Messer, mint vállalat és a szakmai gyakorlat részletes bemutatása
: Besnyő Dániel Péter
: Besnyő Dániel Péter
A KERESKEDELMI BANKOK KOCKÁZATAI, EGY ADOTT KOCKÁZATTÍPUS ELEMZÉSÉNEK RÉSZLETES BEMUTATÁSA
: Erdélyi Zsolt
: Erdélyi Zsolt
Hitelezhetőség, hitelképesség vizsgálata, hitelezési folyamat részletes bemutatása a jelzáloghitelezésen keresztül.
: Laposán Lilla Johanna
: Laposán Lilla Johanna
Francia Polinézia a fűszoknyákon túl egy nem autonóm terület gazdasága
: Matuszka Eszter Anna
: Matuszka Eszter Anna
A könyvvizsgálati teendők, módszerek bemutatása egy konkrét vállalkozás könyvvizsgálatának részletes bemutatása keretében
: Hadi Alexandra
: Hadi Alexandra
A magyar és a francia adórendszer összehasonlítása
: Matla Zsanett
: Matla Zsanett
Magyar-francia kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok, a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara tevékenysége, valamint a gazdasági évadok
: Libertényi Zita
: Libertényi Zita
Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben
: Simon Eszter
: Simon Eszter
A német-francia együttműködés jelene és jövője
: Mikó Melinda
Megjelent: (2014)
: Mikó Melinda
Megjelent: (2014)
A német és francia integrációs modell összehasonlítása
: Kiss Marcell Márk
: Kiss Marcell Márk
A francia személytelen mondat igéi, szemantikai megközelítés
: Törökné Szilágyi Katalin
Megjelent: (2001)
: Törökné Szilágyi Katalin
Megjelent: (2001)
Lassú távolodás - Francia Polinézia gazdasági kapcsolatainak átalakulása
: Matuszka Eszter Anna
: Matuszka Eszter Anna
A kereskedelmi bankok kockázatai, a hitelkockázat elemzésének és kezelésének részletes bemutatása
: Lizánec Márta
: Lizánec Márta
Az erőforrás-biztosítás folyamata, a toborzás és a kiválasztás részletes bemutatása
: Szöllősi Anita
: Szöllősi Anita
A kereskedelmi bankok kockázatai, a hitelkockázat elemzésének és kezelésének részletes bemutatása
: Kerti András
: Kerti András
A borok és gasztronómia bemutatása Gál Tibor Pincészetén keresztül
: Gulyás Zita
: Gulyás Zita
Rendezvényszervezés és a gasztronómia összefonódása
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Hasonló tételek
-
Egy vállalat tevékenységének részletes bemutatása
: Kiss András -
Francia startup ökoszisztéma
: Léber Erika Mária -
A francia nemzeti öntudat
: Papp Katinka -
Török csatlakozás - francia szempontok
: Kovács Noémi -
Francia óvodapedagógusok naplójegyzeteinek elemzése
: Jármai Erzsébet Mária
Megjelent: (2015)