Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Varga Fruzsina Blanka
További közreműködők: Kovács László
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Food and Beverage részleg elemzése
Emberi erőforrás gazdálkodás
Erőforrás-tervezés
Munkaerő hiány
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/15467

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg15467
005 20180724135842.0
008 180508suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Varga Fruzsina Blanka 
245 1 0 |a Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Varga Fruzsina Blanka 
695 |a Food and Beverage részleg elemzése 
695 |a Emberi erőforrás gazdálkodás 
695 |a Erőforrás-tervezés 
695 |a Munkaerő hiány 
700 0 1 |a Kovács László  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15467/1/Varga_Fruzsina_Blanka-Szakdolgozat_2018_m%C3%A1jus.pdf  |z Dokumentum-elérés