Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Food and Beverage részleg elemzése Emberi erőforrás gazdálkodás Erőforrás-tervezés Munkaerő hiány |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15467 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg15467 | ||
| 005 | 20180724135842.0 | ||
| 008 | 180508suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Varga Fruzsina Blanka | |
| 245 | 1 | 0 | |a Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása |h [elektronikus dokumentum] / |c Varga Fruzsina Blanka |
| 695 | |a Food and Beverage részleg elemzése | ||
| 695 | |a Emberi erőforrás gazdálkodás | ||
| 695 | |a Erőforrás-tervezés | ||
| 695 | |a Munkaerő hiány | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Kovács László |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15467/1/Varga_Fruzsina_Blanka-Szakdolgozat_2018_m%C3%A1jus.pdf |z Dokumentum-elérés |