Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Varga Fruzsina Blanka |
---|---|
További közreműködők: | Kovács László |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Food and Beverage részleg elemzése Emberi erőforrás gazdálkodás Erőforrás-tervezés Munkaerő hiány |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15467 |
Hasonló tételek
Magas kategóriájú szállodák vendéglátó egységeinek tervezése
: Oriskó Nikolett
: Oriskó Nikolett
Történelmi környezetben lévő, magas kategóriájú szállodák sajátos létesítési és üzemeltetési kérdései
: Kunszt Edina
: Kunszt Edina
Magas kategóriájú szállodák tréningprogramjai / A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel és a Kempinski Hotel Corvinus példáján keresztül bemutatva
: Pamuk Elza
: Pamuk Elza
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
Exploring harmful effects of food and beverage jobs
: Mádi Virág
: Mádi Virág
A szezonalitás és annak enyhítésére irányuló módszerek a szállodaiparban, több magas kategóriájú szálloda példáján szemléltetve
: Szolcsánszky Anna
: Szolcsánszky Anna
Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment
: Wittmann Ádám
: Wittmann Ádám
A Food and Beverage részleg bemutatása a Floresta Hotelben
: Pethő Rita
: Pethő Rita
A study of Chinese and foreign hotel food and beverage services
: Duan Jiaxin
: Duan Jiaxin
Food and beverage management in hotel restaurants in comparison with independent establishments
: Nyitrai Vanessza Szintia
: Nyitrai Vanessza Szintia
Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
: Ghannam Mohammad
: Ghannam Mohammad
Az emberierőforrás-menedzsment mint morális útvesztő Etikai kérdések az emberierőforrás-menedzsment tevékenységben
: Csillag Sára
Megjelent: (2014)
: Csillag Sára
Megjelent: (2014)
Emberierőforrás-gazdálkodás egy állami erdőgazdaságnál
: Kovács Fanni
: Kovács Fanni
Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés
: Papp Fruzsina
: Papp Fruzsina
Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben
: Szalai Dóra
: Szalai Dóra
Effect of storytelling marketing on Brand Image of a company in the food and beverage industry.
: Kozhabayeva Madina
: Kozhabayeva Madina
AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST ÁLTAL ELLÁTOTT FOOD AND BEVERAGE MUNKASZERVEZÉSÉNEK BEMUTATÁSA, ELEMZÉSE
: Rábai Vivien
: Rábai Vivien
A budapesti street food vállalkozások marketingstratégiájának összehasonlítása
: Fabók Zsófia
: Fabók Zsófia
Emberierőforrás –gazdálkodás elemzése egy nagyvállalat gyakorlatában.
: Szőke Viktória
: Szőke Viktória
The effects of the new forms of digital marketing on the food and beverage consumption of early teenagers in Hungary
: Dongó Fanni
: Dongó Fanni
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
Pénzügyi tervezés digitális modernizációja a Hatvani Bosch MSE 1.1 részlegén
: Tuza Bence
: Tuza Bence
A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg.
: Nagy Krisztina
: Nagy Krisztina
Emberierőforrás gazdálkodás elemzése a Gémker Gémklub Kft. gyakorlatában
: Nagy Zsófia
: Nagy Zsófia
Az InterContinental Hotel Budapest Food and Beverage részleg hatékonyságának elemzése minőség-vendégelégedettség-vezetői döntések kapcsolatában
: Tézli Cintia
: Tézli Cintia
The online communication of distilled beverages
: Raffaj András
: Raffaj András
Az interkulturalitás vizsgálata a budapesti szállodák körében
: Vargová Gertrúda
: Vargová Gertrúda
Magas szintű külföldi delegációk magyarországi, illetve magas szintű magyar delegációk külföldi programjának szervezése.
: Szegedi Ádám
: Szegedi Ádám
Magas szintű delegációk utazásának megtervezése
: Bencze Dorottya
: Bencze Dorottya
Ingatlanalap, biztos befektetés magas hozammal
: Mészáros Ádám
: Mészáros Ádám
Pénzügyi döntések magas inflációs környezetben
: Tóth Krisztián
: Tóth Krisztián
Szállodák, ahol maga a luxus már nem elég,- mit vár el egy makacs, önálló, avagy posztmodern vendég?
: Simon Mária Luca
: Simon Mária Luca
Három eltérő kategóriájú szálloda jövedelmezőségének vizsgálata, a Mellow Mood csoport szállodáin keresztül
: Farkas Balázs
: Farkas Balázs
Budapesti és vidéki szállodák honlapjainak összehasonlító elemzése
: Hunyadi Zsófia
: Hunyadi Zsófia
A HRM kérdései a balatoni kereskedelmi szálláshelyeken Budapesti és balatoni szállodák HR működésének összehasonlítása
: Jánosi Lilla Annamária
: Jánosi Lilla Annamária
A mesterséges intelligencia és robotika forradalma által nyílt lehetőségek az emberierőforrás-gazdálkodás területén
: Katona Edvin Roland
: Katona Edvin Roland
Versenytárselemzés az ötcsillagos budapesti szállodák körében különös tekintettel az árazásra
: Domiter Rebeka Dóra
: Domiter Rebeka Dóra
Egy FMCG vállalat helyzete magas inflációs környezetben
: Nagy Zsolt Patrik
: Nagy Zsolt Patrik
A street food fellendülésének bemutatása budapesti vállalkozások alapján
: Thimár Zsófia Zita
: Thimár Zsófia Zita
Spa részleg kínálatának kialakítása a budapesti ötcsillagos szállodák esetében
: Mód Dzsesszika
: Mód Dzsesszika
Hasonló tételek
-
Magas kategóriájú szállodák vendéglátó egységeinek tervezése
: Oriskó Nikolett -
Történelmi környezetben lévő, magas kategóriájú szállodák sajátos létesítési és üzemeltetési kérdései
: Kunszt Edina -
Magas kategóriájú szállodák tréningprogramjai / A Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel és a Kempinski Hotel Corvinus példáján keresztül bemutatva
: Pamuk Elza -
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio -
Exploring harmful effects of food and beverage jobs
: Mádi Virág