A Különböző borfajták bemutatása, gasztronómiában betöltött szerepük, a Pannon borrégió példáján.
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Bor Pannon borrégió Borkultúra Bor és gasztronómia Szőlőművelés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15500 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg15500 | ||
005 | 20180726141108.0 | ||
008 | 180504suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Bende Kristóf | |
245 | 1 | 2 | |a A Különböző borfajták bemutatása, gasztronómiában betöltött szerepük, a Pannon borrégió példáján. |h [elektronikus dokumentum] / |c Bende Kristóf |
695 | |a Bor | ||
695 | |a Pannon borrégió | ||
695 | |a Borkultúra | ||
695 | |a Bor és gasztronómia | ||
695 | |a Szőlőművelés | ||
700 | 0 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15500/1/Szakdolgozat_Bende%20Krist%C3%B3f%20v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |