A Különböző borfajták bemutatása, gasztronómiában betöltött szerepük, a Pannon borrégió példáján.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bende Kristóf
További közreműködők: Nagy Mihály
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Bor
Pannon borrégió
Borkultúra
Bor és gasztronómia
Szőlőművelés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/15500

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg15500
005 20180726141108.0
008 180504suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Bende Kristóf 
245 1 2 |a A Különböző borfajták bemutatása, gasztronómiában betöltött szerepük, a Pannon borrégió példáján.  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bende Kristóf 
695 |a Bor 
695 |a Pannon borrégió 
695 |a Borkultúra 
695 |a Bor és gasztronómia 
695 |a Szőlőművelés 
700 0 1 |a Nagy Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15500/1/Szakdolgozat_Bende%20Krist%C3%B3f%20v%C3%A9gleges.pdf  |z Dokumentum-elérés