A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
Elmentve itt :
| Szerző: | Varga Viktória |
|---|---|
| További közreműködők: | Györe György |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Pálinka Hungarikum Pálinkafőzés Pálinkamarketing Zwack Unicum |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1561 |
Hasonló tételek
A Pálinka, mint Hungarikum
: Dósa Alexandra
: Dósa Alexandra
Pálinka, mint hungarikum és népszerűségének növelési lehetőségei
: Madar Gwendolin
: Madar Gwendolin
A pálinka, mint hungarikum turisztikai vonzerejének vizsgálata a Pálinka Experience Budapest alapján
: Weisz Regina Virág
: Weisz Regina Virág
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
A pálinka, mint hungarikum, avagy hogyan jelenik meg a pálinka turisztikai vonzerőként Magyarországon
: Hájer Hanna
: Hájer Hanna
Pálinka, mint hungarikum fogyasztási szokásai a fiatalok körében Fókuszban az Árpád Pálinka és a Városliget Café
: Sóvágó Éva Zsuzsanna
: Sóvágó Éva Zsuzsanna
Hungarikumok - A zserbó, mint Hungarikum
: Török Csilla Anna
: Török Csilla Anna
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Gáspár Szilvia Margit
: Gáspár Szilvia Margit
Egy Igazi Hungarikum –A Hungarikum Fesztivál Szeged
: Formádi Katalin, et al.
Megjelent: (2019)
: Formádi Katalin, et al.
Megjelent: (2019)
Csabai kolbász, mint hungarikum értékesítési sajátosságai
: Bukris Gréta
: Bukris Gréta
Pálinka mint kulturális örökség
: Petrovics Anna
: Petrovics Anna
„Hungarikum” Fókusz alatt a magyar cafeteria rendszer
: Beke Leila
: Beke Leila
Pálinka készítése, helye a vendéglátásban és a pálinka, mint turisztikai vonzerő hazánk turizmusában
: Szeghalmi Tamás Ferenc
: Szeghalmi Tamás Ferenc
A hungarikum, mint endogén erőforrás szerepe a helyi fejlesztésben, a Gönci barackpálinka példáján keresztül
: Ritter Krisztián
Megjelent: (2019)
: Ritter Krisztián
Megjelent: (2019)
A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
: Szlávecz Viktória
: Szlávecz Viktória
Hungarikum című szakkör szervezése egy szakiskolában
: Pazjak Okszana
: Pazjak Okszana
A PÁLINKA KÉSZÍTÉSE, A PÁLINKA KÍNÁLÁSA A VENDÉGLÁTÁSBAN
: Adorján Kinga
: Adorján Kinga
A pálinka hatása a magyar turizmusra
: Török Anita
: Török Anita
A marhahús a magyar gasztronómiában
: Deák Gábor
: Deák Gábor
A Móri borvidék bemutatása és szerepe a magyar gasztronómiában
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A sommelier szerepe a mai magyar és nemzetközi gasztronómiában
: Ignátkó Szabolcs
: Ignátkó Szabolcs
Pálinka újratöltve A Panyolai Szilvórium Kft. marketingtevékenységének elemzése
: Végh Zsuzsanna Végh Zsuzsanna
: Végh Zsuzsanna Végh Zsuzsanna
A pálinka előállítása és értékesítése, a Békési Pálinka Zrt. példáján keresztül szemléltetve
: Hidvégi Nikolett
: Hidvégi Nikolett
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
A Tokaji borok felhasználása a magyar gasztronómiában
: Dániel Dóra
: Dániel Dóra
Az aperitif italok szerepe a minőségi gasztronómiában
: Kovács Bettina
: Kovács Bettina
Az egészségtudatosság földrajzi aspektusai a magyar gasztronómiában
: Ács Gabriella
: Ács Gabriella
A modern marketing szerepe a pálinka nemzeti itallá válásában
: Puskás Ágota
: Puskás Ágota
Atombomba vagy csodafegyver? avagy az új hungarikum, az EKÁER bevezetése
: Harmati-Csontos Csilla
: Harmati-Csontos Csilla
New trends in Hungarian Pálinka Market
: Mészáros Alexandra
: Mészáros Alexandra
A Tokaji borok felhasználásának elemzése a magyar gasztronómiában
: Pálfalvi Brigitta
: Pálfalvi Brigitta
A burgonya felhasználása és jelentősége a magyar gasztronómiában
: Czompa Fanny
: Czompa Fanny
A minőségi import sörök jelenléte a magyar gasztronómiában
: Jakab Bence
: Jakab Bence
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
Borok jelentősége a gasztronómiában
: Erdős Bence
: Erdős Bence
CyberPálinka avagy A pálinka internetes megjelenése és a DKP Pálinkaház Kft fészek stratégiája
: Kovács Andrea
: Kovács Andrea
Kelt tészták szerepe a gasztronómiában külföldön és Magyarországon
: Tóth Kata Anna
: Tóth Kata Anna
Lecsó a magyar gasztronómiában, a gyömrői lecsófőző és hagyományőrző fesztivál példáján keresztül
: Varga Alexandra
: Varga Alexandra
Szarvasmarha szelethúsok világa és helyzete a magyar gasztronómiában
: Torgyik Vivien
: Torgyik Vivien
A választékközlő rendszerek megjelenési formái a gasztronómiában
: Pusztai Viktória
: Pusztai Viktória
Hasonló tételek
-
A Pálinka, mint Hungarikum
: Dósa Alexandra -
Pálinka, mint hungarikum és népszerűségének növelési lehetőségei
: Madar Gwendolin -
A pálinka, mint hungarikum turisztikai vonzerejének vizsgálata a Pálinka Experience Budapest alapján
: Weisz Regina Virág -
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron -
A pálinka, mint hungarikum, avagy hogyan jelenik meg a pálinka turisztikai vonzerőként Magyarországon
: Hájer Hanna