Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Egészség Étterem Vendéglátás Táplálkozás Élelmiszer |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15732 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg15732 | ||
005 | 20180726095748.0 | ||
008 | 180508suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Cselédes Sára | |
245 | 1 | 3 | |a Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban |c Cselédes Sára |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Egészség | ||
695 | |a Étterem | ||
695 | |a Vendéglátás | ||
695 | |a Táplálkozás | ||
695 | |a Élelmiszer | ||
700 | 1 | |a Lugasi Dr. habil. Andrea |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15732/1/Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |