Az egészséges táplálkozás bevezetésének lehetőségei a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Cselédes Sára |
---|---|
További közreműködők: | Lugasi Dr. habil. Andrea |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Egészség Étterem Vendéglátás Táplálkozás Élelmiszer |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15732 |
Hasonló tételek
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya
: Papp Orsolya
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia
: Kuti Zsófia
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella
: Freidlerné Tehenics Annabella
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő
: Kiss Gergő
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina
: Taylor Laura Szabina
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Húsmentes táplálkozás a magyar vendéglátásban
: Gábora-Tompa Ráhel
: Gábora-Tompa Ráhel
Az egészséges táplálkozás és a biocsírák hatása a szervezetre
: Jankura Borka
: Jankura Borka
Az egészséges életmód és táplálkozás szerepe a vízilabdázók körében
: Barabás Botond
: Barabás Botond
Az egészséges táplálkozás megjelenése és szükségessége a hazai szállodákban
: Czigány Lilla
: Czigány Lilla
Minőségi élet, egészséges társadalom, - tudatos táplálkozás, és szabadidősportok segítségével
: Bodrogi Réka
: Bodrogi Réka
Az egészséges táplálkozás a 25-35 év közötti nők körében
: Borbély Anita
: Borbély Anita
Az egészséges táplálkozás vizsgálata az X és a Z generáció körében
: Csápek Dorina Brigitta
: Csápek Dorina Brigitta
Egészséges táplálkozás, tudatos életmód - Vajon egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Rácz Adrienn
: Rácz Adrienn
Az egészséges táplálkozás sajátosságai, fókuszban az Update termékek vásárlói szokásainak vizsgálata
: Gáll Csilla
: Gáll Csilla
A paleolit táplálkozás a vendéglátásban. A paleolit étrend kritikája.
: Nagy Tímea
: Nagy Tímea
Az egészséges táplálkozás lehetőségeinek oktatása a Mándy Iván Szakképző Iskola vendéglátó szakképzésében
: Tokodi Zoltánné
: Tokodi Zoltánné
Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül
: Landfrasz Ádám István
: Landfrasz Ádám István
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Táplálkozás a fitnessben
: Cséfalvay Dávid
: Cséfalvay Dávid
Az egészséges életmód szerepe a turizmus-vendéglátásban
: Papp Melinda Viktória
: Papp Melinda Viktória
Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
: Máté Boglárka
: Máté Boglárka
Élelmiszerfogyasztói életstílus és egészségtudatos táplálkozás
: Varga Csilla
: Varga Csilla
Az egészségtudatos táplálkozás hitelessége a XXI. században
: Szemző Rebeka Bernadett
: Szemző Rebeka Bernadett
Social media szerepe az egészségtudatos táplálkozás alakulásában Magyarországon
: Fibi Szabina
: Fibi Szabina
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
Az egészségtudatos táplálkozás szerepe a Sofitel Budapest Chain Bridge vendégkörében
: Kárpáti Eszter
: Kárpáti Eszter
Az egészség marketingstratégiája egy bolgár joghurt lehetséges piaci bevezetésének elemzése és marketing terv kidolgozása
: Steinhacker Anikó
Megjelent: (2009)
: Steinhacker Anikó
Megjelent: (2009)
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence
: Paul Bence
Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.
: Hóra Bettina
: Hóra Bettina
A táplálkozás és egészségturizmus szerepe a magyar lakosság egészségtudatosságának alakulásában
: Marosán Brigitta
: Marosán Brigitta
A zöld koncepciók és a környezettudatos, fenntartható táplálkozás kapcsolatrendszerének bemutatása
: Földi Borbála
: Földi Borbála
A betétdíjas rendszer bevezetésének lehetőségei Magyarországon
: Collognáth Andrea
Megjelent: (2014)
: Collognáth Andrea
Megjelent: (2014)
Minőségbiztosítás bevezetésének lehetőségei a szabadidősport vállalkozásokban
: Szegvári Gréta
: Szegvári Gréta
Egészség másképp
: Malatinszky Viktória
: Malatinszky Viktória
A középiskolás korosztály egészségre nevelésének lehetőségei – az egészséges táplálkozáson keresztül
: Tóth Evelin
: Tóth Evelin
Az euró esetleges bevezetésének fogadtatása Magyarországon
: Kovács Sára
: Kovács Sára
Az RFID technológia bevezetésének lehetőségei a SPAR-nál
: Pitlik Gabriella
: Pitlik Gabriella
Online marketingeszközök alkalmazásának lehetőségei a vendéglátásban
: Könnyű Angéla Írisz
: Könnyű Angéla Írisz
Magyarországi természetes gyógytényezők bemutatása, gyógyhelyek vendéglátóhelyeinek fejlesztési irányai az egészséges étkeztetés tükrében. Különleges étrendkínálat bevezetésének lehetséges megoldásai
: Varga Veronika
: Varga Veronika
Hasonló tételek
-
Az egészséges táplálkozás szerepe
: Papp Orsolya -
Egészséges táplálkozás a hazai szállodákban
: Kuti Zsófia -
Százhalombattai vendéglátóhelyek az egészséges táplálkozás szolgálatában
: Freidlerné Tehenics Annabella -
Egészséges táplálkozás az élsportban-Tudatos táplálkozás az első edzéstől a bajnoki címig
: Kiss Gergő -
Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?
: Taylor Laura Szabina