Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Élelmiszer-pazarlás Élelmiszerhulladék Szálloda Környezettudatosság Fenntartható turizmus |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15759 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg15759 | ||
| 005 | 20180802105436.0 | ||
| 008 | 180509suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kovács Lilla | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján |c Kovács Lilla |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján |
| 520 | 3 | |a Az élelmiszer-pazarlás, mint környezettudatosság és fenntartható turizmus alappillérein nyugvó égető probléma, világviszonylatban is jelentős méreteket ölt. Az elmúlt évek hozadékaként számos indíttatás született a kérdés orvoslására, de együttes szemléletformálás és tudatosság hiányában nem jut előre a probléma abszolválása. Emellett jelentős jogszabály megnehezíti a vállalatok esetleges környezettudatos szemléletét és adományozási szándékát. Továbbá a fogyasztói tudatosság mennyire mutat fejlődő tendenciát? Hogyan lehet hatni a vendégre, hogy ne sérüljön az elvárt arculat és minőség? | |
| 695 | |a Élelmiszer-pazarlás | ||
| 695 | |a Élelmiszerhulladék | ||
| 695 | |a Szálloda | ||
| 695 | |a Környezettudatosság | ||
| 695 | |a Fenntartható turizmus | ||
| 700 | 1 | |a Karakasné Morvay Dr. Klára |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15759/1/Az%20%C3%A9lelmiszer-pazarl%C3%A1s%20cs%C3%B6kkent%C3%A9s%C3%A9nek%20lehet%C5%91s%C3%A9gei%20egy%20budapesti%205%20csillagos%20sz%C3%A1lloda%20p%C3%A9ld%C3%A1j%C3%A1n.pdf |z Dokumentum-elérés |