A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
Elmentve itt :
Szerző: | Piróth Sándor |
---|---|
További közreműködők: | Rudolfné Dr. Katona PhD Mária |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | rendezvényszervezés marketing az étteremben forgatókönyv |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15772 |
Hasonló tételek
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza
: Szűcs Liza
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina
: Kanyó Zita Krisztina
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd
: Pintér Richárd
A Gundel Étterem fenntartható és környezetbarát rendezvényszervezése
: Vavrik Kata
: Vavrik Kata
A HACCP elmélete és gyakorlata a Gundel étteremben
: Lángh Tímea
: Lángh Tímea
A Gundel Étterem fűszerhasználatának elemzése (Ismerkedés a magyar gasztronómia múltjával és jelenével)
: Eperjessy-Nagy Petronella
: Eperjessy-Nagy Petronella
A rendezvényszervezés gyakorlata a Novotel Budapest City példáján bemutatva
: Plascsevics Nóra
: Plascsevics Nóra
Hogyan tovább Gundel?
: Vrana Szilvia
: Vrana Szilvia
Rendezvényszervezés gyakorlata a Hungexpo keretein belül
: Lapicz Anna
: Lapicz Anna
A rendezvényszervezés gyakorlata az L.A. Multi-Zone Kft. példáján keresztül.
: Magyar Nóra Rozália
: Magyar Nóra Rozália
Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben
: Tajtyi Patrik
: Tajtyi Patrik
A Gundel, mint rendezvényhelyszín az esküvőpiacon
: Molnár Petra Mária
: Molnár Petra Mária
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
A rendezvényszervezés gyakorlata a Touché Event Kft. példája alapján
: Huj Réka
: Huj Réka
Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül
: Fehér Anita
: Fehér Anita
A tehetséggondozás gyakorlatának, módszereinek, hatásainak elemző bemutatása a Gundel Károly Szakképző Iskola példáján keresztül
: Csulak Gergely
: Csulak Gergely
SZEMÉLYI HIGIÉNIAI FELTÉTELEK KIALAKÍTÁSA ÉS BETARTÁSA A GUNDEL ÉTTEREMBEN
: Vasvári Klaudia
: Vasvári Klaudia
Mutassa be és elemezzen a Gundel étteremnél megvalósuló marketingkommunikációs tevékenységet.
: Gulyás-Szabó Boglárka
: Gulyás-Szabó Boglárka
A jazz szerepe az étterem kiválasztásában a Ladó Café étterem példáján keresztül bemutatva (esettanulmány)
: Lóth Viktória
: Lóth Viktória
Rendezvényszervezés bemutatása a HVG Állásbörze példáján keresztül
: Grein Maximilián
: Grein Maximilián
A rendezvényszervezés elvei a ConceptFlow példáján keresztül
: Román Petra Éva
: Román Petra Éva
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
Rendezvényszervezés kávézókban A Centrál Grand Cafe & Bar példáján keresztül
: Pálvölgyi Evelin
: Pálvölgyi Evelin
A vendéglátás fő folyamatai és azok bemutatása egy önkiszolgáló étterem, a Dunakeszi BurgerKing étterem példáján keresztül
: Szentesi Marcell
: Szentesi Marcell
Rendezvényszervezés a Szamos Mátyás Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája példáján keresztül
: Kapuné Törőcsik Dr. Anikó Etelka
: Kapuné Törőcsik Dr. Anikó Etelka
A Zöld Kakas Líceum és a Gundel Károly Technikum nevelési-oktatási gyakorlatának összehasonlítása
: Kálmán István
: Kálmán István
A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS ELVEI, A CASINO WIN GYŐR RENDEZVÉNYEINEK PÉLDÁJÁN KERESZTÜL
: Urbán Tibor
: Urbán Tibor
A kulturális rendezvényszervezés és hatásainak vizsgálata a százhalombattai Summerfest példáján
: Szántó Dóra
: Szántó Dóra
Posztmodernitás a rendezvényszervezés területén
: Bartyik Adrienn
: Bartyik Adrienn
A modern rendezvényszervezés igényei
: Sárfi Csilla
: Sárfi Csilla
Trendek a rendezvényszervezés világában
: Koch Richárd
: Koch Richárd
Rendezvényszervezés a MICE szektorban
: Péterfi Dalma Flóra
: Péterfi Dalma Flóra
A fenntartható rendezvényszervezés nyomában
: Gábor Kitti
: Gábor Kitti
Rendezvényszervezés a Centrál Caféban
: Negro Ernő
: Negro Ernő
Rendezvényszervezés a Z generációban
: Sütő Luca
: Sütő Luca
Az intézményi kommunikáció, valamint a rendezvényszervezés gyakorlata egy független színházat, és egy közösségi teret üzemeltető szervezetnél
: Karger Virág
: Karger Virág
Éttermi szolgáltatások minőségének vizsgálata az Old Negresco étterem példáján keresztül
: Buhai Annamária
: Buhai Annamária
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Hasonló tételek
-
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos -
Rendezvényszervezés a Gundel Palotában
: Szűcs Liza -
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi -
A Gundel étterem szerepe a rendezvényszervező piacon
: Kanyó Zita Krisztina -
A Gundel étterem marketing menedzsment tevékenységének elemzése
: Pintér Richárd