Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | élelmiszerpazarlás ételhulladék bioenergia |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15779 |
| Kivonat: | Tartalomjegyzék Bevezetés Élelmiszerpazarlás, élelmiszerhiány 1.1 Mezőgazdasági termelésben felmerülő tényezők 1.2 Globális környezetvédelmi kihívások, világkrízisek: Élelmiszerpazarlás Harc a kevesebb pazarlásért Élelmiszerpazarlás a háztartásokban 4.1 Vásárlási, fogyasztási típusok 4.2 Ausztria háztartásbeli élelmiszerpazarlása Élelmiszerpazarlás a vendéglátásban 5.1 A világban folyamatosan feltalált eszközök a vendéglátóipari ételhulladék lehetséges csökkentésére 5.2 Hulladékból villamosenergia Élelmiszerpazarlás-ételhulladék csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján 6.1 A szálloda bemutatása 6.2 A szálloda konyhája Összegzés Melléklet Irodalomjegyzék |
|---|