Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Élelmiszer biztonság élelmiszerhigiénia HACCP |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15840 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg15840 | ||
| 005 | 20180830144827.0 | ||
| 008 | 180510suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Radványi Barbara | |
| 245 | 1 | 0 | |a Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések |c Radványi Barbara |h [elektronikus dokumentum] |
| 695 | |a Élelmiszer biztonság | ||
| 695 | |a élelmiszerhigiénia | ||
| 695 | |a HACCP | ||
| 700 | 1 | |a Magyarné Horváth Dr. Kinga |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15840/1/Szakdolgozat%20Jav%C3%ADtott%203.Ny.pdf |z Dokumentum-elérés |