Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Élelmiszer biztonság élelmiszerhigiénia HACCP |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15840 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg15840 | ||
005 | 20180830144827.0 | ||
008 | 180510suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Radványi Barbara | |
245 | 1 | 0 | |a Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések |c Radványi Barbara |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Élelmiszer biztonság | ||
695 | |a élelmiszerhigiénia | ||
695 | |a HACCP | ||
700 | 1 | |a Magyarné Horváth Dr. Kinga |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15840/1/Szakdolgozat%20Jav%C3%ADtott%203.Ny.pdf |z Dokumentum-elérés |