Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Radványi Barbara
További közreműködők: Magyarné Horváth Dr. Kinga
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Élelmiszer biztonság
élelmiszerhigiénia
HACCP
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/15840

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg15840
005 20180830144827.0
008 180510suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Radványi Barbara 
245 1 0 |a Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések  |c Radványi Barbara  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Élelmiszer biztonság 
695 |a élelmiszerhigiénia 
695 |a HACCP 
700 1 |a Magyarné Horváth Dr. Kinga  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/15840/1/Szakdolgozat%20Jav%C3%ADtott%203.Ny.pdf  |z Dokumentum-elérés