A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Zwick Magdolna Dina |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Gluténmentes Laktózmentes Ételallergia Higiénia GHP |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15852 |
Hasonló tételek
A "mindenmentes" vendéglátó egységek, mint turisztikai vonzerő
: Kiss Fanni Mária
: Kiss Fanni Mária
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos
: Kósik Lajos
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban
: Bozsik Daniella
: Bozsik Daniella
Az ételek higiéniai megfelelőségének vizsgálata, fontossága és hiányának hatásai a vendéglátásban
: Fábián Tamás
: Fábián Tamás
A franchise jövője a vendéglátásban
: Pleszel Kristóf
: Pleszel Kristóf
Az emberi erőforrás gazdálkodás jövője a vendéglátásban
: Adorján Kinga
: Adorján Kinga
Street Food, mint gasztronómiai irányzat és helye a minőségi vendéglátásban
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
A menedzsment gondolkodás helye és szerepe a Magyarországi Evangélikus Egyház tevékenységében
: Balicza Gábor
Megjelent: (2007)
: Balicza Gábor
Megjelent: (2007)
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Gasztronómiai irányzatok múltja,jelene és jövője a magyar vendéglátásban
: Takaró Márk
: Takaró Márk
Olasz borok szerepe a magyarországi vendéglátásban és a rendezvények világában
: Suhayda Réka
: Suhayda Réka
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó
: Szabó Ildikó
Pálinka készítése, helye a vendéglátásban és a pálinka, mint turisztikai vonzerő hazánk turizmusában
: Szeghalmi Tamás Ferenc
: Szeghalmi Tamás Ferenc
Kisvállalkozások helye és szerepe a nemzetgazdaságban
: Nánai István
: Nánai István
A street food ételek fogyasztási szokásainak vizsgálata
: Németh Kinga
: Németh Kinga
Hagyományos ételek nyomában, a Balaton északi partján
: Tóth Dzsenifer
: Tóth Dzsenifer
Helyi néphagyományok és népi ételek a Börzsönyben
: Bartus Brigitta
: Bartus Brigitta
Ételek minőségének biztosítása a külső rendezvény helyszíneken
: Lux Bence
: Lux Bence
Van-e jövője az európai jóléti rendszereknek? Magyarország helye a jóléti rendszerek között
: Csaba Bence
: Csaba Bence
A KISVÁLLALKOZÁSOK HELYE ÉS SZEREPE A NEMZETGAZDASÁGBAN
: BAJÁKI NIKOLETT
: BAJÁKI NIKOLETT
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
: Bene András János
: Bene András János
A kisvállalkozások helye és szerepe a nemzetgazdaságban
: Gulyás Balázs
: Gulyás Balázs
A kisvállalkozás helye és szerepe a nemzetgazdaságban
: Szkok Dávid
: Szkok Dávid
A teljesítményértékelés helye és szerepe a szervezetben
: Masa Melinda
: Masa Melinda
A kisvállalkozások helye és szerepe a nemzetgazdaságban
: Dobó Edina
: Dobó Edina
A kisvállalkozások helye és szerepe a nemzetgazdaságban
: Domonkos Bence Tamás
: Domonkos Bence Tamás
A kisvállalkozások helye és szerepe a nemtzetgazdaságban
: Molnár András
: Molnár András
A kisvállalkozások helye és szerepe a nemzetgazdaságban
: Dömötör Dávid
: Dömötör Dávid
Zenészek szerepe a vendéglátásban
: Herczog Richárd
: Herczog Richárd
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
Ételek és borok harmóniája a Sauska pincészeten keresztül
: Vajas Dorottya
: Vajas Dorottya
A magyar borgasztronómia fejlődése, borok és ételek harmóniája.
: Ács Krisztián
: Ács Krisztián
Csíksomlyó helye és szerepe Erdély vallási turizmusában
: Bálint Judit
: Bálint Judit
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
Az önkéntes gondoskodás helye és szerepe a nyugdíjrendszerben, avagy A nyugdíj jövője és annak tervezése egy pénzügyi szolgáltató cégen keresztül
: Nagy Henriett Dóra
: Nagy Henriett Dóra
Hasonló tételek
-
A "mindenmentes" vendéglátó egységek, mint turisztikai vonzerő
: Kiss Fanni Mária -
Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban
: Kósik Lajos -
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel -
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna -
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta