A Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál bemutatása, elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Veszeli Réka |
---|---|
További közreműködők: | Remenyik Bulcsú |
Dokumentumtípus: | Projektmunka |
Kulcsszavak: | Gasztronómiai fesztiválok Borfesztivál Rendezvényszervezés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15900 |
Hasonló tételek
Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
: Máté Boglárka
: Máté Boglárka
Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken
: Végh Marcell
: Végh Marcell
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos
: Botos Ákos
A Velencei-tó turisztikai attrakcióinak bemutatása és komplex elemzése
: Deák Tamara Viktória
: Deák Tamara Viktória
Tisza-tavi Fesztivál – rendezvénysorozat a turizmus típusainak találkozásában
: Bózsó Evelin
: Bózsó Evelin
Tisza-tavi kikötők marketingkommunikációjának összehasonlítása; A Szivárvány kikötő
: Székely Petra
: Székely Petra
A horgászturizmus helyzete/fejlesztési lehetőségei a Tisza-tavi régióban
: Varga Bence Krisztián
: Varga Bence Krisztián
A Bors GasztroBár marketingkommunikációjának bemutatása
: Csernus Mátyás
: Csernus Mátyás
VELENCEI-TÓ MINT DESZTINÁCIÓ A TURIZMUSBAN
: Kácsor Viktória
: Kácsor Viktória
TDM szervezet szerepe a Velencei-tónál
: Kukuts Adrienn
: Kukuts Adrienn
A Velencei-tó vonzáskörzetének turisztikai fejlődése
: Németh Balázs
: Németh Balázs
A Velencei-tó körüli turizmus változása
: Szabó Kamilla
: Szabó Kamilla
Bor és a nők
: Szalay Kitti
: Szalay Kitti
Kastélyturizmus a Velencei-tó és Székesfehérvár vonzáskörzetében
: Kácsor Viktória
: Kácsor Viktória
Balaton és Velencei-tó összehasonlítása turisztikai szempontból
: Erdős Adél
: Erdős Adél
A Bors napilap újságírója
: Kovács Bence
: Kovács Bence
A Velencei-tó ifjúsági turizmusának fejlesztési lehetőségei
: Magyar Anita
: Magyar Anita
Magyar bor fuvarozása Szentpétervárra
: Panov Iván
: Panov Iván
A Magyar Bor Személyesen marketing tevékenységének elemzése
: Baranyai Tamás Bendegúz
: Baranyai Tamás Bendegúz
Berekfürdő - A hazai gyógy-idegenforgalom fejlesztési területei a Tisza-Tavi régió alapján
: Turcsán Barbara
: Turcsán Barbara
Bor gasztronómia, kiemelten Szigligeten és Szent György-hegyen
: Kazacsay László
: Kazacsay László
A tokaji bor imázsvizsgálata és elemzése statisztikai eszközökkel
: Kelemen Gréta Lilla
: Kelemen Gréta Lilla
A bor barát vagy ellenség?
: Seres Bernadett
: Seres Bernadett
Bor nagykereskedelmi vállalat üzleti terve
: Steitz Kata Flóra
: Steitz Kata Flóra
Az Ostoros-Novaj Bor Zrt. marketing szemléletű elemzése
: Polyák Robin Norman
: Polyák Robin Norman
Az egri Juhász testvérek pincészetének bemutatása – bor, marketing, vendéglátás
: Köves Daniella
: Köves Daniella
A kulturális rendezvények hatásai a Velencei-tó és vonzáskörzetének turizmusára
: Gellén Rózsa
: Gellén Rózsa
A bor és a kultúra a turizmusban
: Sors László
: Sors László
Versenyképesség és érdekképviselet a magyar bor piacán
: Németh Mónika
: Németh Mónika
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka
: Hannig Réka
A Velencei-tó Vértes borturizmusának múltja, jelene és jövője „Terv a borivók megnyerésére"
: Szigeti Andrea Judit
: Szigeti Andrea Judit
Bor-, falusi- és ökoturizmus háromszöge Heves megyében
: Kovács Dorina
: Kovács Dorina
A Velence Resort & Spa****Superior, a Velencei-tó vezető szállodája
: Sipos Edina
: Sipos Edina
A horgászturizmus összehasonlító elemzése a Balaton, a Velencei-tó, és a Tisza-tó vonatkozásában.
: Debreczeni Valentina
: Debreczeni Valentina
A fogyasztói trendek és fogyasztói magatartás elemzése, a Velencei-tó térségi turisztikai szolgáltatások vonatkozásában
: Réti Flóra
: Réti Flóra
A kultúra és a bor találkozása Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál vizsgálata
: Vaár György
: Vaár György
A magyar bor eredetvédelme és borminősítési rendszerének megreformálása
: Kiss Zsuzsanna Cintia
: Kiss Zsuzsanna Cintia
Bor-, és falusi turizmus a dél-alföldi régióban
: Lakatos Hanna
: Lakatos Hanna
A bor online értékesítésének szerepe a hazai piacon
: Horváth Klaudia
: Horváth Klaudia
A bor megjelenése az Avantgard Food & Breakfast étteremben
: Szabó Daniella
: Szabó Daniella
Hasonló tételek
-
Az egészséges táplálkozás szerepének vizsgálata az egészségturizmusban, avagy a velencei-tavi wellness-szállodák felkészültségének kritikus elemzése
: Máté Boglárka -
Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken
: Végh Marcell -
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos -
A Velencei-tó turisztikai attrakcióinak bemutatása és komplex elemzése
: Deák Tamara Viktória -
Tisza-tavi Fesztivál – rendezvénysorozat a turizmus típusainak találkozásában
: Bózsó Evelin