A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tóth Adrienn
További közreműködők: Kádas Dr. Lajos
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Dietetika
Dietetikus
Köszvény
Diabetes
Diéta
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1593

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg1593
005 20150424143333.0
008 141219suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Tóth Adrienn 
245 1 2 |a A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban  |c Tóth Adrienn  |h [elektronikus dokumentum] 
246 1 1 |a A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban 
695 |a Dietetika 
695 |a Dietetikus 
695 |a Köszvény 
695 |a Diabetes 
695 |a Diéta 
700 1 |a Kádas Dr. Lajos  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1593/1/Szakdoga_k%C3%A9sz.docx  |z Dokumentum-elérés