A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Dietetika Dietetikus Köszvény Diabetes Diéta |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1593 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg1593 | ||
| 005 | 20150424143333.0 | ||
| 008 | 141219suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Tóth Adrienn | |
| 245 | 1 | 2 | |a A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban |c Tóth Adrienn |h [elektronikus dokumentum] |
| 246 | 1 | 1 | |a A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban |
| 695 | |a Dietetika | ||
| 695 | |a Dietetikus | ||
| 695 | |a Köszvény | ||
| 695 | |a Diabetes | ||
| 695 | |a Diéta | ||
| 700 | 1 | |a Kádas Dr. Lajos |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1593/1/Szakdoga_k%C3%A9sz.docx |z Dokumentum-elérés |