Vadhúsok beszerzése és felhasználása, vadételek a Grassalkovich Étterem étlapján.
Saved in:
Main Author: | Huszár Beatrix |
---|---|
Other Authors: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Format: | Project work |
Kulcsszavak: | vadhúsok vadételek vadhúsok felhasználása vadhúsok beszerzése vadhúsok elkészítése |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/15951 |
Similar Items
Vadhúsok a vendéglátásban
: Hidasi Kitti
: Hidasi Kitti
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
A vágóállatok húsából készült ételek megoszlásának aránya a Marriott Budapest Hotel éttermének étlapján, a tőkehúsok beszerzése és feldolgozottsági szintje a hotel konyháján
: Horváth Róbert
: Horváth Róbert
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
A villamosenergia beszerzése
: Vallai Péter
: Vallai Péter
A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Icon the restaurant étlapján
: Gál Eszter
: Gál Eszter
Tűzoltó berendezések beszerzése és behozatala
: Dankovics Gergő
: Dankovics Gergő
Sporteszközök és sportfelszerelések beszerzése a kézilabdában
: Manazya Felicián
: Manazya Felicián
A Ferropatent Zrt. tárgyi eszköz beszerzése
: Sluzek Éva
: Sluzek Éva
Energetikai projektek beszerzése/értékesítése és annak támogatása
: Faragó Vilmos
: Faragó Vilmos
Kereskedelmi vállalat beszerzése a Windstorm Kft-nél
: Tar Sándor
: Tar Sándor
A Móri borvidék bemutatása, népszerűsítése és borainak felhasználása az Öreg Prés Étterem kínálatában.
: Vida Nikolett
: Vida Nikolett
Egy márka beszerzése és felépítése a magyar piacon
: Kovács István Bence
: Kovács István Bence
A Nordsee Étterem SWOT- és PEST-elemzése
: Tihanyi Beatrix
: Tihanyi Beatrix
Az Abacus Hotel étterméhez köthető borvidék bemutatása, és az ott termelt borok felhasználása az étterem kínálatában
: Pável Balázs
: Pável Balázs
A Lasselsberger Hungária Kft. stratégiai beszerzése a fuvarozók kiválasztásának tükrében
: Kiss Mónika
: Kiss Mónika
Áru beszerzése majd elosztása az LG Electronics KFT.-n keresztül.
: Csizmadia Gergely
: Csizmadia Gergely
Szoftver mint szellemi termék beszerzése egy multinacionális nagyvállalat példáján (MOL)
: Kiséry Balázs
: Kiséry Balázs
Beszerzési stratégiák kialakítása, működtetése, a MÁV Zrt. beszerzési politikája és energia beszerzése
: Horváth László
: Horváth László
Közbeszerzési eljárás folyamatának bemutatása- Poszeidon Irat- és Dokumentumkezelő rendszer terméktámogatásának beszerzése alapján
: Németi Anna
: Németi Anna
A Ladotex Kft. beszerzési folyamata, az alapanyagok beszerzése, a termékdíj hatása a vállalatra
: Bali Tünde
: Bali Tünde
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
Drónok felhasználása a mezőgazdaságban
: Csordás Balázs
: Csordás Balázs
Felhőszolgáltatások kialakulása, felhasználása napjainkban
: Nagy Csanád Máté
: Nagy Csanád Máté
A beszerzés szervezete és a Green termékcsalád műanyag alapanyagának beszerzése az Electrolux Lehel Kft. porszívógyárában
: Csordás Nikoletta
Published: (2013)
: Csordás Nikoletta
Published: (2013)
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Blue Sky Étterem újratervezése
: Jantner Ákos
: Jantner Ákos
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
A zöldségpárlatok felhasználása a gasztronómiában
: Nyerges Dzsenifer Edina
: Nyerges Dzsenifer Edina
A kávé felhasználása a cukrászdákban
: Horváth Ramóna
: Horváth Ramóna
A csokoládé felhasználása a gasztronómiában
: Molnár Diána Roxána
: Molnár Diána Roxána
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Hegedüs Bianka Júlia
: Hegedüs Bianka Júlia
Pszichológiai kísérletek felhasználása a reklámokban
: Pataki-Bagó Dorottya
: Pataki-Bagó Dorottya
Zöldségek és gyümölcsök felhasználása a vendéglátásban
: Vascsák Lilla
: Vascsák Lilla
Európai uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Tóth Noémi Boglárka
: Tóth Noémi Boglárka
Európai Uniós támogatások felhasználása Görögországban
: Kállai Gréta
: Kállai Gréta
Regionális és kohéziós támogatások felhasználása Görögországban
: Jákfalvi Blanka
: Jákfalvi Blanka
Fűszernövények felhasználása és fogyasztási szokása Magyarországon
: Sztanojev Viktória Éva
: Sztanojev Viktória Éva
A Gundel étterem rendezvényszervezői tevékenysége
: Fekete Noémi
: Fekete Noémi
A Budai Gesztenyés étterem elemzése
: Cseri Sámuel Kálmán
: Cseri Sámuel Kálmán
Similar Items
-
Vadhúsok a vendéglátásban
: Hidasi Kitti -
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina -
A vágóállatok húsából készült ételek megoszlásának aránya a Marriott Budapest Hotel éttermének étlapján, a tőkehúsok beszerzése és feldolgozottsági szintje a hotel konyháján
: Horváth Róbert -
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján
: Szakál Szabina -
A villamosenergia beszerzése
: Vallai Péter