Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül
Saved in:
Main Author: | Fehér Anita |
---|---|
Other Authors: | Sipos Erika |
Format: | Project work |
Kulcsszavak: | Rendezvényszervezés Vendéglátás étterem |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/16403 |
Similar Items
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente
: Donkó Levente
A Rosenstein Vendéglő kínálatának bemutatása
: Szatmári Bettina Nikolett
: Szatmári Bettina Nikolett
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
Egy családi vállalkozás, a Lehel Vendéglő marketingstratégiája
: Tamási Réka
: Tamási Réka
Rendezvényszervezés bemutatása a HVG Állásbörze példáján keresztül
: Grein Maximilián
: Grein Maximilián
Egy családi vendéglátó vállalkozás kihívásai. A Rosenstein Vendéglő esete
: Tiffán Zsófia
: Tiffán Zsófia
A rendezvényszervezés elvei a ConceptFlow példáján keresztül
: Román Petra Éva
: Román Petra Éva
"A pacal fellegvára" A jakabszállási Nádas Vendéglő tevékenységének átfogó vizsgálata
: Szentkúti Judit
: Szentkúti Judit
Rendezvényszervezés a Szamos Mátyás Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája példáján keresztül
: Kapuné Törőcsik Dr. Anikó Etelka
: Kapuné Törőcsik Dr. Anikó Etelka
A termelés elmélete tantárgy elméleti oktatásának szakmódszertana a vendéglátásszervező-vendéglős képzésben
: Búzásiné Gurdon Viktória
: Búzásiné Gurdon Viktória
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS ELVEI, A CASINO WIN GYŐR RENDEZVÉNYEINEK PÉLDÁJÁN KERESZTÜL
: Urbán Tibor
: Urbán Tibor
Rendezvényszervezés kávézókban A Centrál Grand Cafe & Bar példáján keresztül
: Pálvölgyi Evelin
: Pálvölgyi Evelin
A rendezvényszervezés gyakorlata a Gundel étterem példáján
: Piróth Sándor
: Piróth Sándor
A rendezvényszervezés gyakorlata az L.A. Multi-Zone Kft. példáján keresztül.
: Magyar Nóra Rozália
: Magyar Nóra Rozália
Rendezvényszervezés bemutatása egy kisvendéglő tevékenységén keresztül
: Gulyás Gréta
: Gulyás Gréta
Program- és rendezvényszervezés a kultúraközvetítő intézményekben
: Áder Anita
: Áder Anita
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A rendezvényszervezés jelentősége a KKV-k életében az Agrova Kft. példáján keresztül
: Hegedűs Andrea Rita
: Hegedűs Andrea Rita
Rendezvényszervezés és -lebonyolítás a Petneházy Club Hotelben, egy konkrét rendezvény példáján keresztül
: Üveges Péter Attila
: Üveges Péter Attila
A rendezvényszervezés bemutatása a Haris Parkon keresztül
: Molnár Péter
: Molnár Péter
A rendezvényszervezés bemutatása a Haris Parkon keresztül
: Molnár Péter
: Molnár Péter
A rendezvényszervezés piacán való fennmaradás és versenyképesség megőrzése a Hello Event példáján keresztül
: Szemesy Dorottya
: Szemesy Dorottya
A rendezvényszervezés gyakorlata a Novotel Budapest City példáján bemutatva
: Plascsevics Nóra
: Plascsevics Nóra
A kulturális rendezvényszervezés és hatásainak vizsgálata a százhalombattai Summerfest példáján
: Szántó Dóra
: Szántó Dóra
Posztmodernitás a rendezvényszervezés területén
: Bartyik Adrienn
: Bartyik Adrienn
A modern rendezvényszervezés igényei
: Sárfi Csilla
: Sárfi Csilla
Trendek a rendezvényszervezés világában
: Koch Richárd
: Koch Richárd
Rendezvényszervezés a MICE szektorban
: Péterfi Dalma Flóra
: Péterfi Dalma Flóra
A fenntartható rendezvényszervezés nyomában
: Gábor Kitti
: Gábor Kitti
Similar Items
-
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita -
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta -
A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
: Donkó Levente -
A Rosenstein Vendéglő kínálatának bemutatása
: Szatmári Bettina Nikolett -
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka