A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Projektmunka |
| Kulcsszavak: | Gasztronómia Spanyol gasztronómia Turizmus |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/16868 |
MARC
| LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg16868 | ||
| 005 | 20180927144701.0 | ||
| 008 | 180516suuuu hu o 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hun | ||
| 100 | 1 | |a Leszkovár Mónika | |
| 245 | 1 | 2 | |a A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül |h [elektronikus dokumentum] / |c Leszkovár Mónika |
| 516 | |a Project_work | ||
| 695 | |a Gasztronómia | ||
| 695 | |a Spanyol gasztronómia | ||
| 695 | |a Turizmus | ||
| 700 | 0 | 1 | |a Sipos Erika |e ths |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/16868/1/projektmunka%20%282%29.pdf |z Dokumentum-elérés |