A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Leszkovár Mónika
További közreműködők: Sipos Erika
Dokumentumtípus: Projektmunka
Kulcsszavak:Gasztronómia
Spanyol gasztronómia
Turizmus
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/16868

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg16868
005 20180927144701.0
008 180516suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Leszkovár Mónika 
245 1 2 |a A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Leszkovár Mónika 
516 |a Project_work 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Spanyol gasztronómia 
695 |a Turizmus 
700 0 1 |a Sipos Erika  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/16868/1/projektmunka%20%282%29.pdf  |z Dokumentum-elérés