A SÖR, MINT FELTÖREKVŐ ITAL ALTERNATÍVA AZ IL GALLO NERO-BAN ÉS A GASZTRONÓMIÁBAN
Saved in:
Main Author: | Fejes Barna |
---|---|
Other Authors: | Nagy Mihály |
Kulcsszavak: | Sör gasztronómia sörrel főzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/17067 |
Similar Items
Waldorf, mint alternatíva
: Meggyes Zsófia
: Meggyes Zsófia
A közösségi gazdálkodás, mint új mezőgazdasági alternatíva
: Boros Gábor
: Boros Gábor
„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
: Horváth Eszter Judit
: Horváth Eszter Judit
A sörök megjelenése a Paris Budapest Bár itallapján, a sör helye a gasztronómiában
: Németh Gergő
: Németh Gergő
A Disney+, mint feltörekvő streaming szolgáltatás hazánkban
: Bőr Péter Ákos
: Bőr Péter Ákos
A magyar vállalkozások finanszírozási lehetőségei és a kriptopiac, mint alternatíva
: Liszkai Norbert
: Liszkai Norbert
A faktoring, mint finanszírozási alternatíva a kis- és középvállalkozások körében
: Csaba Zsófia
: Csaba Zsófia
Az Il Treno Hálózat piaci pozícionálás
: Székely Katalin
: Székely Katalin
Az e-sport mint feltörekvő iparág, Megyék Csatája bemutatásával
: Szőke Olivér
: Szőke Olivér
Egy sör nem sör, avagy egy vidéki Bár marketingkommunikációs stratégiája
: Mihály Zoltán
: Mihály Zoltán
A szolgáltató központok helyzete Magyarországon. Az otthoni munkavégzés, mint hatékony alternatíva.
: Koma Norbert
: Koma Norbert
Feltörekvő desztinációk az Adria partján
: Schindl Péter
: Schindl Péter
Sör és étel, sörvacsorák
: Deézsi Ferenc
: Deézsi Ferenc
Feltörekvő zenekarok és előadók marketingkommunikációja
: Szele Domonkos Tibor
: Szele Domonkos Tibor
Irodalmi turizmus, mint a kulturális turizmus egy új, feltörekvő formája
: Del Medico Anna Zsófia
: Del Medico Anna Zsófia
Irodalmi turizmus, mint a kulturális turizmus egy új, feltörekvő formája
: Del Medico Anna Zsófia
: Del Medico Anna Zsófia
A tömegturizmus környezeti és szociális hatásai és a fenntartható turizmus mint alternatíva
: PANA IONICA AURELIA
: PANA IONICA AURELIA
Kézműves-e a kisüzemi sör?
: Csulak Gergely
Published: (2022)
: Csulak Gergely
Published: (2022)
Ital hungarikumok értékesítése a vendéglátásban
: Hollós Gergő Tibor
: Hollós Gergő Tibor
Feltörekvő országok a világgazdaságban India és Kína szerepvállalása a telekommunikációs szektorban
: Korsós Krisztina
: Korsós Krisztina
Magyarország, mint feltörekvő sportrendezvény-nagyhatalom. Világszintű sportesemények gazdasági hatásai, idegenforgalmi vonzereje
: Demény Tamás József
: Demény Tamás József
A Csíki Sör magyarországi piacának vizsgálata
: Üveges-Rusz Szidónia
: Üveges-Rusz Szidónia
Relaxációs ital bevezetése a magyar piacra
: Antal Adrienn
: Antal Adrienn
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Grósz Dániel
: Grósz Dániel
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Sisa Levente
: Sisa Levente
A pálinka, mint nemzeti ital image-fejlődése 2000-től 2010-ig Magyarországon
: Győry Eszter
: Győry Eszter
Az Ital Magyarország Kft. webshop indítási projektje
: Timbókovics Péter Kristóf
: Timbókovics Péter Kristóf
Ital "Hungarikumok" bemutatása és alkalmazása a vendéglátásban
: Lénárd Márta Lujza
: Lénárd Márta Lujza
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A street food, mint minőségi jelenség a gasztronómiában
: Szlávecz Viktória
: Szlávecz Viktória
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Az ízesített Dreher24 alkoholmentes sör piacbevezetési stratégiája
: Böszörményi Bálint
: Böszörményi Bálint
A sör története, bemutatása és a sörkultúra Magyarországon
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
: Giczi Laura
: Giczi Laura
Az ital fogyasztási szokások bemutatása koktélbárok példáján keresztül
: Hamar Noémi
: Hamar Noémi
A Bora Ital-nagykereskedelmi Kft. értékesítési stratégiájának vizsgálata
: Nagy Rózsa
: Nagy Rózsa
A számviteli információs rendszer szerepe a KKV szektorban – egy XXI. századi alternatíva
: Fehér Zsolt
: Fehér Zsolt
A sör kulturális és társadalmi jelentősége A Pilsner Urquell és a magyar kisipari sörök összehasonlító elemzése
: Baranyi Máté
: Baranyi Máté
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
A kávézás kultúrája, avagy az ital, amely meghódította a világot
: Bakai Boglárka
: Bakai Boglárka
Similar Items
-
Waldorf, mint alternatíva
: Meggyes Zsófia -
A közösségi gazdálkodás, mint új mezőgazdasági alternatíva
: Boros Gábor -
„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
: Horváth Eszter Judit -
A sörök megjelenése a Paris Budapest Bár itallapján, a sör helye a gasztronómiában
: Németh Gergő -
A Disney+, mint feltörekvő streaming szolgáltatás hazánkban
: Bőr Péter Ákos