A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ádám Nikoletta
További közreműködők: Remenyik Bulcsú
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Dél-Dunántól
Tolna megye
Szekszárd
fesztiválturizmus
gasztroturizmus
borturizmus
Szekszárdi borvidék
népi ételek
gasztronómia
Szekszárdi Szüreti Napok
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/1714

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg1714
005 20150408151340.0
008 150318suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Ádám Nikoletta 
245 1 2 |a A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Ádám Nikoletta 
695 |a Dél-Dunántól 
695 |a Tolna megye 
695 |a Szekszárd 
695 |a fesztiválturizmus 
695 |a gasztroturizmus 
695 |a borturizmus 
695 |a Szekszárdi borvidék 
695 |a népi ételek 
695 |a gasztronómia 
695 |a Szekszárdi Szüreti Napok 
700 0 1 |a Remenyik Bulcsú  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/1714/1/A%20gasztron%C3%B3miai%20programok%20%C3%A9s%20n%C3%A9pi%20%C3%A9telek%20megjelen%C3%A9s%C3%A9nek%20hat%C3%A1sa%20Szeksz%C3%A1rdon.pdf  |z Dokumentum-elérés