A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon
Saved in:
Main Author: | Ádám Nikoletta |
---|---|
Other Authors: | Remenyik Bulcsú |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Dél-Dunántól Tolna megye Szekszárd fesztiválturizmus gasztroturizmus borturizmus Szekszárdi borvidék népi ételek gasztronómia Szekszárdi Szüreti Napok |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/1714 |
Similar Items
A gasztronómiai programok, népi ételek megjelenésének hatása Balaton régió turizmusának fejlődésére
: Gál Zsanett
: Gál Zsanett
Helyi néphagyományok és népi ételek a Börzsönyben
: Bartus Brigitta
: Bartus Brigitta
Hajós programok gasztronómiai kínálata
: Nick Karolina
: Nick Karolina
A kulturális turizmus jelene és jövőképe Szekszárdon
: Gárdai Laura
: Gárdai Laura
Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában
: Sándor Dénes
Published: (2008)
: Sándor Dénes
Published: (2008)
A népi kultúra átörökítése napjainkra néphagyományok tekintetében
: Bánfi Ágnes
: Bánfi Ágnes
A népi örökség hatása a Dél-Dunántúli Turisztikai Régió turizmusára
: Kocsis Dézi
: Kocsis Dézi
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
Az Airbnb megjelenésének hatása a szállodaiparra.
: Holló Máté
: Holló Máté
A tabletek megjelenésének hatása a marketingkommunikáció eszközkészletére
: Erdősi Bálint
: Erdősi Bálint
Az állami szerepvállalás megjelenésének hatása a hulladékgazdálkodásban
: Serák Péter Martin
: Serák Péter Martin
Az e-könyvek megjelenésének hatása a könyvpiacra
: Németh Boglárka Marcella
: Németh Boglárka Marcella
Balaton környéki zenei fesztiválok megjelenésének hatása a turizmusra
: Farkas Viktória
: Farkas Viktória
Az Airbnb megjelenésének és elterjedésének hatása a magyarországi kereskedelmi szálláshelyekre
: Zerinváry Loránd Csongor
: Zerinváry Loránd Csongor
Mesterséges intelligencia megjelenésének lehetőségei a szállodaiparban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
Egészségtudatos ételek a social médiában
: Borovszki Zsuzsanna Judit
: Borovszki Zsuzsanna Judit
Vegetáriánus ételek térnyerése a gasztronómiában
: Kiss Laura Emma
: Kiss Laura Emma
Apartman-szállodák megjelenésének hatása a magyarországi kereskedelmi szálláshely szolgáltatások piacára
: Juhász László
Published: (2008)
: Juhász László
Published: (2008)
Sváb szokások és ételek a Vértesben
: Rohrbacher Lilla
: Rohrbacher Lilla
Tehetséggondozó programok Magyarországon
: Pesti Johanna Dóra
: Pesti Johanna Dóra
Gazdasági programok fejlesztése
: Rozmüller Adrienn
: Rozmüller Adrienn
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban
: Szabó Ildikó
: Szabó Ildikó
A virtuális valuta megjelenésének hatásai a gazdaságra
: Juhász László Temulen
: Juhász László Temulen
A mesterséges intelligencia megjelenésének lehetőségei a szállodaiparban
: Varga Viktória
: Varga Viktória
Do it yourself ételek a magyar vendéglátásban
: Tóth Dániel
: Tóth Dániel
A marketingkommunikáció jelentősége fogyasztói szempontból a gasztronómiai vállalkozások esetében
: Agárdi Nikoletta
: Agárdi Nikoletta
Zsidó gasztronómiai hagyományőrzés
: Szorgalmatos Dorottya
: Szorgalmatos Dorottya
Gasztronómiai fesztiválok Magyarországon
: Simon Nikolett
: Simon Nikolett
Gasztronómiai kalandok Svájcban
: Csányi Kitti
: Csányi Kitti
Egy kiskereskedelmi egység közösségi média megjelenésének megtervezése
: Csiernik Lehel
: Csiernik Lehel
Infotéka programok a gyakorlatban
: Korompai Eszter
: Korompai Eszter
Honlap és közösségi média-megjelenésének vizsgálata éttermek esetében
: Gunya Gréta
: Gunya Gréta
Similar Items
-
A gasztronómiai programok, népi ételek megjelenésének hatása Balaton régió turizmusának fejlődésére
: Gál Zsanett -
Helyi néphagyományok és népi ételek a Börzsönyben
: Bartus Brigitta -
Hajós programok gasztronómiai kínálata
: Nick Karolina -
A kulturális turizmus jelene és jövőképe Szekszárdon
: Gárdai Laura -
Tájjellegű ételek megjelenésének elemzése a dél-dunántúli turisztikai régió ételválasztékában
: Sándor Dénes
Published: (2008)