A magyar konyha (tradíciók és innováció)
Elmentve itt :
Szerző: | Melkvi Liza |
---|---|
További közreműködők: | Hegedűs Péter |
Dokumentumtípus: | Projektmunka |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Magyar konyha Innováció |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/17327 |
Hasonló tételek
Tradíciók és változás Új attrakciók az Andrássy úton
: Patkó Adél
: Patkó Adél
Összefüggések az utazási tradíciók és az egészségturizmus között
: Vincze Péter
: Vincze Péter
Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban
: Gancsovné Rossi Krisztina
: Gancsovné Rossi Krisztina
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében
: Cavicchiolo Gabriella
: Cavicchiolo Gabriella
Észak-Amerikai Konyha és Népszerűsége Magyarországon
: Dávid Trisztán Tibor
: Dávid Trisztán Tibor
Kárpát medence tájjelegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
Kárpát medence tájjellegű konyhái Palóc konyha
: Bíró Dániel
: Bíró Dániel
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben.
: Endrődi Evelin
: Endrődi Evelin
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mezcal étteremben
: Farkas Bálint
: Farkas Bálint
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben
: Sós Dániel
: Sós Dániel
A mexikói konyha és alapanyagainak ismerete Magyarországon
: Andorkó Ádám
: Andorkó Ádám
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél
: Grámán Richárd Archibald
: Grámán Richárd Archibald
Görög jegyek a magyar konyhakultúrában, avagy a két konyha hasonlóságai és eltérései
: Prekopa Dalma
: Prekopa Dalma
A koreai konyha és a koreai élelmiszerfogyasztási szokások
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
: Neszmélyi György Iván
Megjelent: (2022)
A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Mercure Budapest Korona Hotelben
: Hikisch Réka
: Hikisch Réka
Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
: Kiss Bence
: Kiss Bence
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
A mediterrán konyha népszerűsége és a mediterrán diéta ismertsége
: Wellmann Borbála
: Wellmann Borbála
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
A magyar konyha elemzése, különös tekintettel a korszerű technológiák és az alapanyagok felhasználásának szempontjából
: Dubecz Sándor
: Dubecz Sándor
A kiwi konyha - Különböző kultúrák hatása Új-Zéland gasztronómiájára
: Szabó Barbara Kitti
: Szabó Barbara Kitti
A Rostási Hagyományos Konyha Kft. pénzügyi tervének összeállítási folyamata
: Balogh Szilvia
: Balogh Szilvia
A bolgár konyha ízei, avagy kalandozás a bolgár gasztronómia világában
: Sumov Anna Nelli
: Sumov Anna Nelli
A kóser konyha szabályai a mai élelmiszer-biztonsági előírások viszonylatában
: Urbán Luca
: Urbán Luca
A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése
: Lakatos Tícia Izabella
: Lakatos Tícia Izabella
Az innováció jelentősége a magyar vállalatok életében
: Székely L. Szilárd
: Székely L. Szilárd
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Veresné Kerepesi Adrienn
: Veresné Kerepesi Adrienn
A japán konyha, jellemző étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
: Rizmajer Eszter
: Rizmajer Eszter
Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje
: Rotyis Bianka
: Rotyis Bianka
Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje
: Cser András
: Cser András
Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje
: Kaszás Nikolett
: Kaszás Nikolett
Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje
: Orsányi Márk Iván
: Orsányi Márk Iván
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
Innováció a pálinka- és párlat szegmensben. Innováció szerepe az értékteremtésben, innovációs folyamatok menedzsmentje, szervezeti innovációk
: Pizág Orsolya
: Pizág Orsolya
Magyar Tőzsde innovációs lehetőségei a nemzetközi Értékpapírpiacok tükrében
: Nyul Anna
: Nyul Anna
Hasonló tételek
-
Tradíciók és változás Új attrakciók az Andrássy úton
: Patkó Adél -
Összefüggések az utazási tradíciók és az egészségturizmus között
: Vincze Péter -
Új trendek és tradíciók a gasztronómiában, valamint arányuk az oktatásban
: Gancsovné Rossi Krisztina -
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence -
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor