A Food and Beverage részleg bemutatása a Floresta Hotelben
Elmentve itt :
Szerző: | Pethő Rita |
---|---|
További közreműködők: | Karakasné Morvay Klára |
Dokumentumtípus: | Projektmunka |
Kulcsszavak: | F&B Szállodai vendéglátás SWOT elemzés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/17380 |
Hasonló tételek
Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés
: Papp Fruzsina
: Papp Fruzsina
A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg.
: Nagy Krisztina
: Nagy Krisztina
A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra
: Szenti Cecilia
: Szenti Cecilia
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
: Aguirre-Szilágyi Ignacio
Az InterContinental Hotel Budapest Food and Beverage részleg hatékonyságának elemzése minőség-vendégelégedettség-vezetői döntések kapcsolatában
: Tézli Cintia
: Tézli Cintia
Exploring harmful effects of food and beverage jobs
: Mádi Virág
: Mádi Virág
Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment
: Wittmann Ádám
: Wittmann Ádám
A study of Chinese and foreign hotel food and beverage services
: Duan Jiaxin
: Duan Jiaxin
Food and beverage management in hotel restaurants in comparison with independent establishments
: Nyitrai Vanessza Szintia
: Nyitrai Vanessza Szintia
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST ÁLTAL ELLÁTOTT FOOD AND BEVERAGE MUNKASZERVEZÉSÉNEK BEMUTATÁSA, ELEMZÉSE
: Rábai Vivien
: Rábai Vivien
A Housekeeping részleg működése a Radisson Blu Béke Hotelben
: Gáspár Krisztina
: Gáspár Krisztina
A szállodai animáció bemutatása a Floresta Hotel segítségével
: Géczi Gabriella
: Géczi Gabriella
Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
: Ghannam Mohammad
: Ghannam Mohammad
A Hibiscus Hotels Floresta F&B területének bemutatása
: Pálinkás Zsófia
: Pálinkás Zsófia
Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben
: Szalai Dóra
: Szalai Dóra
A rendezvény részleg működése és felépítése a Budapest Marriott Hotelben
: Szigeti Regina
: Szigeti Regina
Effect of storytelling marketing on Brand Image of a company in the food and beverage industry.
: Kozhabayeva Madina
: Kozhabayeva Madina
Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása
: Varga Fruzsina Blanka
: Varga Fruzsina Blanka
The effects of the new forms of digital marketing on the food and beverage consumption of early teenagers in Hungary
: Dongó Fanni
: Dongó Fanni
A szállodai műszaki részleg munkaszervezésének bemutatása és elemzése a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotelben
: Demeter Szabolcs
: Demeter Szabolcs
A Floresta Hotel értékelése a vendég kommentek alapján
: Gödöny Andrea
: Gödöny Andrea
Az animáció szerepe a szállodaiparban a Floresta Hotel példáján keresztül
: Gálffy Boglárka
: Gálffy Boglárka
The online communication of distilled beverages
: Raffaj András
: Raffaj András
A Housekeeping szállodai részleg bemutatása
: Németh Klaudia
: Németh Klaudia
A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül
: Leszkovár Mónika
: Leszkovár Mónika
Rezervációs részleg elemzése
: Varga Lili
: Varga Lili
A szállodai housekeeping részleg munkaszervezésének bemutatása és elemzése
: Fejes Felícia
: Fejes Felícia
A szállodai Housekeeping részleg munkaszervezésének és feladatainak bemutatása
: Vendel Ádám István
: Vendel Ádám István
Front Office tevékenységek bemutatása a Solaris hotelben
: Gyengési Viktória
: Gyengési Viktória
Impact of economic crisis on the hotel industry In depth analysis of the outcomes during and after the 2008 crisis focusing on the Food & Beverage department of a 4-star hotel in Budapest.
: Piedl Regina
: Piedl Regina
A Housekeeping részleg bemutatása egy budapesti luxusszálloda példáján keresztül
: Kovács Ádám
: Kovács Ádám
Rendezvények a Benczúr Hotelben
: Algács Dániel
: Algács Dániel
Italok a Lifestyle hotelben
: Persőtzi Balázs Bence
: Persőtzi Balázs Bence
Housekeeping részleg bemutatása az Ibis/Mercure Budapest Castle Hillben
: Pál Szilvia
: Pál Szilvia
Rendezvényszervezés az Abacus Hotelben
: Rück Noémi
: Rück Noémi
A szállodai Housekeeping részleg komplex elemzése
: Sátor Szonja
: Sátor Szonja
A Radisson Blu Béke Hotel Housekeeping részleg munkaszervezésének bemutatása, elemzése
: Beöthy Barbara
: Beöthy Barbara
Front Office részleg működésének bemutatása a Grand Hotel Esztergomon keresztül
: Kurucz Brigitta
: Kurucz Brigitta
Panaszszituáció kezelése a Gellért Hotelben
: Antalka Szilvia
: Antalka Szilvia
Hasonló tételek
-
Food & Beverage részleg működésének leírása, éttermek, bankett bemutatása a Corinthia Hotel Budapestben, illetve konkurenciaelemzés
: Papp Fruzsina -
A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg.
: Nagy Krisztina -
A Hotel Floresta F&B részleg üzemeltetésének bemutatása különös tekintettel a fenntarthatóságra
: Szenti Cecilia -
Zero waste in the food and beverage industry
: Aguirre-Szilágyi Ignacio -
Az InterContinental Hotel Budapest Food and Beverage részleg hatékonyságának elemzése minőség-vendégelégedettség-vezetői döntések kapcsolatában
: Tézli Cintia