A Corner Szerb Étterem felkészülése az ünnepi időszakokra
Saved in:
Main Author: | Barabás Márk |
---|---|
Other Authors: | Nagy Mihály |
Kulcsszavak: | Ünnepi rendezvény Étkezési szokás, ünnepi Szentendre Étterem fejlesztés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/17476 |
Similar Items
Szlovákia felkészülése a Gazdasági Monetáris Unióba való csatlakozásra
: Glück Mária Julianna
: Glück Mária Julianna
Multinacionális cégek magyarországi leányvállalatainak felkészülése hazánk európai uniós csatlakozására
: Vass Béla
: Vass Béla
Utazási trendek az ünnepi turizmusban
: Tóth Bianka
: Tóth Bianka
A szerb-magyar kulturális kapcsolatok néhány kérdése, különös tekintettel a Magyarországon működő szerb oktatási és kulturális intézmények tevékenységére.
: Novkov Marina
: Novkov Marina
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána
: Vigh Liliána
Budakalász település szerb és német nemzetiségű, kisebbségi csoportjai
: Gaál Panna Zsófia
: Gaál Panna Zsófia
Tavaszi szezonális és ünnepi ételek Budaörsön és környékén
: Friedrich Gergő
: Friedrich Gergő
Gazdaság és gasztronómia Ünnepi kötet Lugasi Andrea tiszteletére
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
: Bánhegyi Mátyás, et al.
Published: (2022)
Az Aeroprodukt Zrt. nemzetköziesedésének lehetőségei a lengyel és/vagy szerb piacokon
: Pusztai Dávid
: Pusztai Dávid
A magyar-szerb gazdasági kapcsolatok, különös tekintettel a kis- és középvállalkozásokra
: Csorba Laura
: Csorba Laura
A költség és eredményalakulásának elemzése az MVM Partner ZRt. szerb leányvállalatának esetében
: Szinkulics Dóra
: Szinkulics Dóra
A The Three Corners Hotel Anna piaci koncepciójának vizsgálata
: Jarabek Tamás Gábor
: Jarabek Tamás Gábor
A külföldi ünnepi szokások, események hatása a hazai fogyasztói szokásokra
: Malatinszky Mercédesz
: Malatinszky Mercédesz
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
Az online foglalás rendszere a The Three Corners Lifestyle Hotel példáján keresztül
: Czabaday Vivien
: Czabaday Vivien
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása a Nádas Tó Park Hotel esetében
: Fási Fanni
: Fási Fanni
Front Office tevékenység elemzése; The Three Corners Hotel Downtown Edition**** Budapest
: Holicza Hanna
: Holicza Hanna
A munkaerő-gazdálkodás jelentősége különleges ünnepi rendezvényeken a Corinthia Hotel Budapest példáján keresztül
: Balogh Melinda Éva
: Balogh Melinda Éva
A The Three Corners Hotel Anna *** Superior szálloda Front Office tevékenységének elemzése
: Surányi Liza
: Surányi Liza
The challenges of a hotel opening based on the example of The Three Corners Lifestyle Hotel Budapest
: Lendvay Réka
: Lendvay Réka
A vendéglátás fő folyamatainak elemző bemutatása a Three Corners Downtown Edition Hotelben
: Egedi Orsolya
: Egedi Orsolya
A CORNER zálogház zrt. bemutatása költség és eredményalakulásának elemzése, piaci helyzetének értékelése
: Jakubovics Dániel
: Jakubovics Dániel
Szállodai részlegek működésének bemutatása a The Three Corners Hotels & Resorts magyarországi szállodáin keresztül
: Kupcsok Veronika
: Kupcsok Veronika
Az innováció hatása a munkaerőpiacra a magyar szállodaiparban – a „The Three Corners Hotel and Resorts” példája
: Szedlák Viktória
: Szedlák Viktória
A munkaerő toborzás, kiválasztás és ösztönzés megvalósításának bemutatása a The Three Corners Hotels példáján
: Szabó Renáta
: Szabó Renáta
A zenei turizmus élményfaktorainak vizsgálata a Bayreuthi Ünnepi Játékok és a Budapesti Wagner-napok példáján keresztül
: Fórizs Virág Ilona
: Fórizs Virág Ilona
Gundel Étterem Tradíció és evolúció /
: Szél Ákos
: Szél Ákos
A Covid-19 hatásának bemutatása a szállodaiparra a The Three Corners Hotel Anna*** Superior szállodán keresztül
: Dorogi Laura Hédi
: Dorogi Laura Hédi
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
Az ARAZ étterem ételválasztékának elemzése
: Jantner Dóra
: Jantner Dóra
A COVID-19-világjárvány által okozott gazdasági nehézségek kezelése a The Three Corners Hotels & Resorts budapesti szállodáinál
: Hertelendy Mátyás
: Hertelendy Mátyás
Egészséges étterem megvalósíthatósága Budapesten
: Bartóki Réka
: Bartóki Réka
Similar Items
-
Szlovákia felkészülése a Gazdasági Monetáris Unióba való csatlakozásra
: Glück Mária Julianna -
Multinacionális cégek magyarországi leányvállalatainak felkészülése hazánk európai uniós csatlakozására
: Vass Béla -
Utazási trendek az ünnepi turizmusban
: Tóth Bianka -
A szerb-magyar kulturális kapcsolatok néhány kérdése, különös tekintettel a Magyarországon működő szerb oktatási és kulturális intézmények tevékenységére.
: Novkov Marina -
Ünnepi rendezvények ételkínálata a Gundel Étteremben
: Vigh Liliána