Konfliktuskezelés az adott vendéglátó egységben
Saved in:
Main Author: | Magyar Lajos |
---|---|
Other Authors: | Fekete-Frojimovics Dr. Zsófia |
Kulcsszavak: | konfliktus panasz vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/17561 |
Similar Items
Tálalási rendszerek, tálalási módok vizsgálata az adott vendéglátó egységben
: Puskás Bianka Petra
: Puskás Bianka Petra
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva
: Maczákné Chikán Dóra Éva
Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben
: Partl Veronika
: Partl Veronika
Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben
: Szabó Vivien
: Szabó Vivien
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Hargitai Gábor
: Hargitai Gábor
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Pirzsók Dániel
: Pirzsók Dániel
"Egységben az erő" - Belgium
: Munkácsi Viktória
: Munkácsi Viktória
Az adott vendéglátó egység költséggazdálkodásának elemzése.
: Ruprech Botond
: Ruprech Botond
Egységben az erő! A közösségi vásárlás modelljének bemutatása a Bónusz Brigád példáján keresztül
: Dirle-Czeiszperger Dóra
Published: (2013)
: Dirle-Czeiszperger Dóra
Published: (2013)
Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben
: Mestyák Ágnes
: Mestyák Ágnes
Konfliktuskezelés az oktatásban
: Somodi Dániel Mátyás
: Somodi Dániel Mátyás
Omnichannel stratégia kialakítása egy vidéki kiskereskedelemi egységben
: Garai Kinga
: Garai Kinga
Konfliktuskezelés a középiskolában
: Tóbiás Rita
: Tóbiás Rita
Konfliktuskezelés a vendéglátásban
: Zoltán Viktor
: Zoltán Viktor
Konfliktuskezelés multikulturális csapatban
: Karakas Kitti
: Karakas Kitti
Alternatív konfliktuskezelés az oktatási intézményekben
: Börzsönyiné Berger Noémi
: Börzsönyiné Berger Noémi
Konfliktuskezelés egy szakképző iskolában
: Hollós Gusztáv Zoltán
: Hollós Gusztáv Zoltán
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
Munkahelyi konfliktuskezelés az Erőszakmentes Kommunikáció tükrében
: Horváth Milán
: Horváth Milán
Szervezeti konfliktuskezelés informatikai cégnél vizsgálva
: Keller Dormánka
: Keller Dormánka
Munkahelyi konfliktusok, konfliktuskezelés könyvtári környezetben
: Henke Judit
: Henke Judit
Konfliktushelyzetek és konfliktuskezelés a vendéglátásban
: Tóth Vivien
: Tóth Vivien
Belső konfliktuskezelés a Menza étteremben
: Laczi Réka
: Laczi Réka
Vezetés és konfliktuskezelés a munkahelyen
: Póth Vivien
: Póth Vivien
Konfliktuskezelés a KLM budapesti fióktelepénél
: Varga Barnabás László
: Varga Barnabás László
Konfliktuskezelés SAP vállalatirányítási rendszer bevezetésénél
: Munkácsi Noémi
: Munkácsi Noémi
Konfliktusok és konfliktuskezelés az iskolában A pedagógus - diák konfliktus
: Matus Dániel László
: Matus Dániel László
Különleges ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása konkrét szállodai/ vendéglátói/ rendezvényszervezői egységben
: Nagy Alexandra Zsófia
: Nagy Alexandra Zsófia
Konfliktuskezelés egy magyar középvállalkozás példáján keresztül
: Sziráki Bettina
: Sziráki Bettina
Konfliktuskezelés és Mediáció egy építőipari vállalatnál.
: Forgách Nóra
: Forgách Nóra
Konfliktuskezelés az üzleti életben, értékesítéssel foglalkozó vállalatok szemszögéből
: Tóth Enikő
: Tóth Enikő
A nemzetközi konfliktuskezelés megvalósulása a Koreai-félszigeten
: Aradi Norbert
: Aradi Norbert
Konfliktuskezelés vizsgálata a munkahelyi csoportok sikeressége szempontjából
: Ember Viktória Judit
: Ember Viktória Judit
Konfliktuskezelés és kommunikáció a multinacionális vállalatok körében
: Geisz Réka Anita
: Geisz Réka Anita
Női felsővezetők és a stressz, illetve konfliktuskezelés
: Jani Kinga
: Jani Kinga
A konfliktuskezelés eleme lehet a cég stratégiájának?
: Fenyvesi Mercédesz
: Fenyvesi Mercédesz
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
Alternatív módszerrel történő konfliktuskezelés az osztályfőnöki órák keretein belül
: Halmi Gábor
: Halmi Gábor
Konfliktuskezelés bemutatása a CadMax Kft. példáján keresztül
: Bóka Dominika
: Bóka Dominika
Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
: Rozbora Zsófia
: Rozbora Zsófia
Similar Items
-
Tálalási rendszerek, tálalási módok vizsgálata az adott vendéglátó egységben
: Puskás Bianka Petra -
Személyi higiénia fontossága egy vendéglátó egységben
: Maczákné Chikán Dóra Éva -
Szórakoztató szolgáltatás bevezetésének hatása az eredményre vendéglátó egységben
: Partl Veronika -
Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben
: Szabó Vivien -
Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, alkalmazása adott gazdasági egységben
: Hargitai Gábor