A Mészáros Vendéglő étlap elemzése
Saved in:
Main Author: | Donkó Levente |
---|---|
Other Authors: | Szőcze Anikó |
Format: | Project work |
Kulcsszavak: | Abony Mészáros Sous-vide Étlap elemzés pangasius |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/17851 |
Similar Items
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
: Lacknerné Benkő Anita Katalin
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
A Rosenstein Vendéglő kínálatának bemutatása
: Szatmári Bettina Nikolett
: Szatmári Bettina Nikolett
A Hilton Budapest Hotel étlap elemzése
: Csordás Bettina
: Csordás Bettina
Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül
: Fehér Anita
: Fehér Anita
Egy családi vállalkozás, a Lehel Vendéglő marketingstratégiája
: Tamási Réka
: Tamási Réka
A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Zsidy Enikő
: Zsidy Enikő
Az adott egység étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Bene Dalma
: Bene Dalma
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
: Straub Stella
: Straub Stella
Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
Egy családi vendéglátó vállalkozás kihívásai. A Rosenstein Vendéglő esete
: Tiffán Zsófia
: Tiffán Zsófia
A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint
: Goda Orsolya Éva
: Goda Orsolya Éva
Étlap és különleges alapanyagok a Costes Downtown-ban
: Ványi Dalma Lili
: Ványi Dalma Lili
A vendéglátó egység kínálatának elemzése. Étlap, itallap elemzése a VakVarjú étteremben
: Kossuth Viktória Erika
: Kossuth Viktória Erika
"A pacal fellegvára" A jakabszállási Nádas Vendéglő tevékenységének átfogó vizsgálata
: Szentkúti Judit
: Szentkúti Judit
A Babér Bisztró étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Fekete Éva
: Fekete Éva
A Béla bár és a Mitzi kortárs bisztró étlap-itallap elemzése
: Tobler Anna
: Tobler Anna
Sofitel Luxury Hotel Budapest étlap, itallap elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Horváth Bence
: Horváth Bence
A Danubius Hotel Gellért étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Tamási Bettina
: Tamási Bettina
A termelés elmélete tantárgy elméleti oktatásának szakmódszertana a vendéglátásszervező-vendéglős képzésben
: Búzásiné Gurdon Viktória
: Búzásiné Gurdon Viktória
Danubius Grand Hotel Margitsziget étlap, itallap elemzése, a választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Szalai Szabolcs
: Szalai Szabolcs
Az NH Budapest Hotel kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Marlok Edina
: Marlok Edina
Étlap elemzés és fogyasztói igények kapcsolatának vizsgálata kecskeméti éttermek esetében
: Váradi Vivien
: Váradi Vivien
A Nu bisztro és l'bor kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Hannig Réka
: Hannig Réka
A borok megjelenése a Budakert Vendéglő itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
Az Accor Pannonia Hotels Zrt. Novotel Székesfehérvár kínálatának (étlap, itallap) elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Pálinkás Szilvia
: Pálinkás Szilvia
A külső finanszírozás eszközei a vállalati gazdálkodásban (hitel, lízing, forfeting, faktoring)
: Donkó Áronné
: Donkó Áronné
Önkormányzatok finanszírozása
: Donkó Petra
: Donkó Petra
Megvalósíthatósági tanulmány Vendéglő és bár Balatonfüreden
: Gazda Boglárka
: Gazda Boglárka
A női önismereti kiscsoportokon való részvétel motivációjának vizsgálata a női énkép tükrében
: Donkó Petra Dorina
: Donkó Petra Dorina
A Tapas Fino marketingtevékenységének elemzése
: Rakács Levente
: Rakács Levente
Stratégiai célok elemzése egy vállalkozáson keresztül
: Árva Levente
: Árva Levente
Adattárolás elemzése és optimalizálása a Mind-Diák Szövetkezetnél
: Bodrogi Levente
: Bodrogi Levente
Process Solutions vagyoni pénzügyi jövedelmezőségi helyzetének elemzése
: Szabó Levente
: Szabó Levente
Vállalatirányítási rendszerrel támogatott termeléstervezési folyamatok problémáinak elemzése
: Márton Levente
: Márton Levente
A magyarországi lakáspiac statisztikai elemzése a gazdasági világválság éveiben
: Simkó Levente
: Simkó Levente
Vasvár Város Önkormányzata gazdálkodásának elemzése a 2016-2018. években
: Dávid Levente
: Dávid Levente
Rendezvényszervezés a budapesti éjszakában – A Hello Media Hungary Kft. elemzése
: Valcsák Levente
: Valcsák Levente
Similar Items
-
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka -
A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra
: Lacknerné Benkő Anita Katalin -
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta -
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita -
A Rosenstein Vendéglő kínálatának bemutatása
: Szatmári Bettina Nikolett