A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Záródolgozat |
Kulcsszavak: | Étlap elemzés Magyaros ételek allergének Étlap vegetariainizmus |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/17868 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg17868 | ||
005 | 20190124095735.0 | ||
008 | 181113suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Gombár Emese | |
245 | 1 | 2 | |a A Tengerszem Panzió étlapjának elemzése különböző szempontok szerint |h [elektronikus dokumentum] / |c Gombár Emese |
516 | |a Final_paper | ||
695 | |a Étlap elemzés | ||
695 | |a Magyaros ételek | ||
695 | |a allergének | ||
695 | |a Étlap | ||
695 | |a vegetariainizmus | ||
700 | 0 | 2 | |a Balogh-Siposné Szőcze Anikó |e ths |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/17868/1/Projektmunka%2C%20Gomb%C3%A1r%20Emese%20_2018.pdf |z Dokumentum-elérés |