A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Rézmüves Márta Eszter |
---|---|
További közreműködők: | Balog-Siposné Szőcze Anikó |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | spanyol konyha Venéglátás Madridi éttermek Étkezési szokás Magyar gasztronómia |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/17941 |
Hasonló tételek
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
A spanyol gasztronómia napjainkban és jelenléte Magyarországon
: Ács Noémi Eszter
: Ács Noémi Eszter
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili
: Kemenczés Lili
Tapas, paella, sangría - avagy a sokszínű spanyol gasztronómia
: Hegedűs Réka
: Hegedűs Réka
A magyar konyha kínálatának változásai 2000 és 2020 között
: Tóth Attila
: Tóth Attila
A bolgár konyha ízei, avagy kalandozás a bolgár gasztronómia világában
: Sumov Anna Nelli
: Sumov Anna Nelli
A német gasztronómia bemutatás A német konyha és étkezési szokások ismertetése
: Lakatos Tícia Izabella
: Lakatos Tícia Izabella
Új kihívások a felsőoktatásban ezen belül a statisztika oktatásában
: Sándorné Kriszt Éva
Megjelent: (2016)
: Sándorné Kriszt Éva
Megjelent: (2016)
Az olasz, spanyol és görög konyha jellemzése, illetve ezek hatása a magyar gasztronómiára
: Kiss Bence
: Kiss Bence
A szaknyelv és ezen belül a gazdasági szaknyelv oktatásának időszerű kérdései
: Fodorné Balthazár Enikő
Megjelent: (1995)
: Fodorné Balthazár Enikő
Megjelent: (1995)
Önkormányzatok, ezen belül Püspökladány Város Önkormányzata 2007-2009. évi gazdálkodásának elemzése
: Szilágyi Anett Erzsébet
: Szilágyi Anett Erzsébet
Az állatotthon, ezen belül Az Ürömi Állatotthon online jelenléte és hatása
: Deák Sára Hanna
: Deák Sára Hanna
A kínai gasztronómia – a kínai konyha és étkezési szokások – és megjelenése a magyar vendéglátásban
: Zhang Mengna
: Zhang Mengna
Mallorca turisztikai kínálatának elemzése, az odalátogató vendégkör összetételének felmérése spanyol szállodai példákon keresztül
: Lustyik Bernadett
: Lustyik Bernadett
Digitális transzformációs projektek jellegzetességei
: Szentpéteri dr. András
: Szentpéteri dr. András
A kávéházak piaci helyzete, ezen belül az Ahoy kávéház működtetésének és gazdálkodásának bemutatása
: Rimay Petra
: Rimay Petra
Történeti áttekintés a számvitel kialakulásától napjainkig, ezen belül az NFM számviteli rendszerének sajátosságai
: Donka Anita
: Donka Anita
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság gazdálkodásának, ezen belül az illegális migrációval kapcsolatos feladatok finanszírozásának vizsgálata
: Gazdáné Varga-Dezső Katalin
: Gazdáné Varga-Dezső Katalin
A marketing és a PR folyamata a szállodaiparban, ezen belül a Hunguest Hotel Platánusban
: Filó Zsuzsanna
Megjelent: (2009)
: Filó Zsuzsanna
Megjelent: (2009)
Készlet nyilvántartás éttermi vendéglátásban
: Harkány Norbert
: Harkány Norbert
Az éttermi viselkedési kultúra
: Vilhelm Dóra
: Vilhelm Dóra
Instakompatibilitás az éttermi gyakorlatban
: Szabó Alexandra Viktória
: Szabó Alexandra Viktória
Motiváció és ösztönzés a Bigfour cégeknél, ezen belül a KPMG Global Services Hungary-nál
: Bányai Dávid
: Bányai Dávid
Napjaink migrációs folyamatának várható hatásai az európai országok gazdasági fejlődésére ezen belül a turizmus ágazatra
: Erdész Dorottya
: Erdész Dorottya
Egy elmaradott spanyol régió Andalúzia gazdasága
: László Eszter
: László Eszter
A kóser konyha és a zsidó vallás étkezési szokásai A Carmel étterem és a Hanna Garden étterem kínálatának elemzése
: Németh Attila Nemere
: Németh Attila Nemere
A humán erőforrás-gazdálkodás jellegzetességei a közszolgálatban
: Márton Antónia
: Márton Antónia
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
"Kihűlt-e a magyar konyha?"
: Filkorn Tibor Bence
: Filkorn Tibor Bence
A mikrofinanszírozás módszerei és jellegzetességei magánszemélyek részére
: Ivancsik Emese
: Ivancsik Emese
Mallorca turisztikai kínálatának vizsgálata
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Magyarország gin kínálatának vizsgálata
: Taró Dániel
: Taró Dániel
Magyarország gin kínálatának vizsgálata
: Taró Dániel
: Taró Dániel
A változó világgazdaság és ezen változások okai
: Gál Krisztián László
: Gál Krisztián László
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence
: Paul Bence
Fenntarthatósági megoldások elemzése az éttermi vendéglátásban
: Bakos Bernadett
: Bakos Bernadett
Az éttermi arculat és az elvárt szolgáltatásminőség összefüggéseinek vizsgálata
: Szücs Henrietta
: Szücs Henrietta
Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával
: Kalmár Kata
: Kalmár Kata
Hasonló tételek
-
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett -
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya -
A spanyol gasztronómia napjainkban és jelenléte Magyarországon
: Ács Noémi Eszter -
A mediterrán gasztronómia bemutatása az olasz és a spanyol konyha példáján keresztül, ennek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Kemenczés Lili -
Tapas, paella, sangría - avagy a sokszínű spanyol gasztronómia
: Hegedűs Réka