És ha birkózik? Élsportolók éttermi preferenciájának vizsgálata a birkózók példáján keresztül.
Elmentve itt :
Szerző: | Kertész Jennifer |
---|---|
További közreműködők: |
Debreceni János
Kőrösi Éva |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | birkózó élsportoló étterem vendéglátóhelyi fogyasztás speciális vendéglátóhely |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18001 |
Hasonló tételek
Cukorfogyasztási szokások az élsportolók körében
: Hollósi Barbara
: Hollósi Barbara
Magyar élsportolók online támogatási rendszere
: Bors Máté
: Bors Máté
Komplex mentálhigiénés program élsportolók számára
: Kis-Simon Ildikó
: Kis-Simon Ildikó
Éttermi szolgáltatások minőségének vizsgálata az Old Negresco étterem példáján keresztül
: Buhai Annamária
: Buhai Annamária
Készlet nyilvántartás éttermi vendéglátásban
: Harkány Norbert
: Harkány Norbert
Az éttermi viselkedési kultúra
: Vilhelm Dóra
: Vilhelm Dóra
Instakompatibilitás az éttermi gyakorlatban
: Szabó Alexandra Viktória
: Szabó Alexandra Viktória
Az éttermi arculat és az elvárt szolgáltatásminőség összefüggéseinek vizsgálata
: Szücs Henrietta
: Szücs Henrietta
Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával
: Kalmár Kata
: Kalmár Kata
Miért eladhatóbb, ha Odett ajánlja?
: Bernáth Odett
: Bernáth Odett
Miért eladhatóbb, ha Odett ajánlja?
: Bernáth Odett
: Bernáth Odett
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence
: Paul Bence
Fenntarthatósági megoldások elemzése az éttermi vendéglátásban
: Bakos Bernadett
: Bakos Bernadett
Az élőzene helyzetének és hatásának vizsgálata a fővárosi éttermi vendéglátásban
: Körmendy Mátyás Péter
: Körmendy Mátyás Péter
Sztárok és hírességek hatása az éttermi marketingben
: Lehőcz Milán József
: Lehőcz Milán József
Just in time szemlélet az éttermi folyamatok szervezésében
: Tóth Barnabás Zsombor
: Tóth Barnabás Zsombor
Napjaink fogyasztási szokásainak hatása az éttermi kínálatra
: Pretz Alexandra
: Pretz Alexandra
A generációváltás kihívásai egy családi éttermi vállalkozás esetében
: Szilágyi Dániel
: Szilágyi Dániel
A vállalati imázs-építés komplexitása az éttermi szolgáltatások szektorában Tanulmány a BITE Bakery Café példáján keresztül
: Horák Vanda Erzsébet
: Horák Vanda Erzsébet
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla
: Sebők Csilla
A BA-HA-MA’S Kft logisztikai folyamatainak a bemutatása
: Jeszenszky Dániel
: Jeszenszky Dániel
A Bali Caffe-nál használt Visual Restaurant éttermi szoftver bemutatása
: Gombos Emma
: Gombos Emma
Fiatal felnőttek lehetőségei, ha franchise vállalkozást indítanának ma Magyarországon
: Kún Bence Csaba
: Kún Bence Csaba
Zala megye tradicionális ételei, megjelenésük az adott régió éttermi kínálatában
: Szabó Bence
: Szabó Bence
Adóztass, ha tudsz! - avagy adómorál Magyarországon és az Európai Unióban
: Nagy Nóra Zsuzsanna
: Nagy Nóra Zsuzsanna
Innád, ha lenne? Avagy a kenyérsör bevezetése a magyar piacra
: Pál Vince
: Pál Vince
Számít-e, ha zöldellünk? - Esettanulmány a zöldmarketing hatásairól a szállodaiparban
: Eszes Gabriella Judit
: Eszes Gabriella Judit
A Magyarországon élők fogyasztói tudatossága az éttermi étkezések nyújtotta szolgáltatással kapcsolatban
: Weigl Henrietta
: Weigl Henrietta
A szálloda megújulása és az éttermi vendégtér bemutatása és felújítási lehetőségeinek vizsgálata a Mercure Budapest Budában
: Gartai Norbert
: Gartai Norbert
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
Mivel motiváljunk, ha motiválatlanok, avagy motivál-e a gamifikáció a szakképzésben?
: Szabóné Romsics Edit
: Szabóné Romsics Edit
A nők munkahelyi helyzete, ha családi kötelezettségeik is vannak (munka-magánélet egyensúly)
: Horváth Zsófi
: Horváth Zsófi
A BE-HA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. gazdálkodásának elemzése az éves beszámolói alapján
: Török Martina Zsófia
: Török Martina Zsófia
Az éttermi vendéglátás marketing stratégiájának elemzése és fejlesztési lehetőségei a fogyasztói szokások alapján.
: Zéman Maximilián Győző
: Zéman Maximilián Győző
A szállodai éttermi személyzet ismeretei az ételérzékenység és ételallergia vonatkozásában – a vendégek véleménye alapján
: Pálmai Laura Szilvia
: Pálmai Laura Szilvia
Mesterséges intelligencia hatása a munkaerőpiacra – avagy jó-e, ha dolgozik helyettünk a gép?
: Csepreghy Laura Zsófia
: Csepreghy Laura Zsófia
Van-e realitása egy 2020-as budapesti olimpiának, és ha igen, milyen gazdasági hatásai lehetnek
: Fentor-Majer Amanda
Megjelent: (2008)
: Fentor-Majer Amanda
Megjelent: (2008)
Hasonló tételek
-
Cukorfogyasztási szokások az élsportolók körében
: Hollósi Barbara -
Magyar élsportolók online támogatási rendszere
: Bors Máté -
Komplex mentálhigiénés program élsportolók számára
: Kis-Simon Ildikó -
Éttermi szolgáltatások minőségének vizsgálata az Old Negresco étterem példáján keresztül
: Buhai Annamária -
Készlet nyilvántartás éttermi vendéglátásban
: Harkány Norbert