A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Grósz Dániel
További közreműködők: Nagy Mihály
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Kézműves sör
gyári sör
árpamaláta
komló
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/18003

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg18003
005 20181122155409.0
008 181122suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Grósz Dániel 
245 1 2 |a A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban  |c Grósz Dániel  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Kézműves sör 
695 |a gyári sör 
695 |a árpamaláta 
695 |a komló 
700 1 |a Nagy Mihály  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18003/1/Gr%C3%B3sz%20D%C3%A1niel_VJLLX1_TVvend.pdf  |z Dokumentum-elérés