A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Kézműves sör gyári sör árpamaláta komló |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18003 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg18003 | ||
005 | 20181122155409.0 | ||
008 | 181122suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Grósz Dániel | |
245 | 1 | 2 | |a A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban |c Grósz Dániel |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Kézműves sör | ||
695 | |a gyári sör | ||
695 | |a árpamaláta | ||
695 | |a komló | ||
700 | 1 | |a Nagy Mihály |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18003/1/Gr%C3%B3sz%20D%C3%A1niel_VJLLX1_TVvend.pdf |z Dokumentum-elérés |