A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | Grósz Dániel |
---|---|
További közreműködők: | Nagy Mihály |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Kézműves sör gyári sör árpamaláta komló |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18003 |
- Példányok
- Leíró adatok
- Üzenet
- Other Versions (1)
- Hasonló tételek
- Minden adat megjelenítése (MARC/Címkés)
Hasonló tételek
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Sisa Levente
: Sisa Levente
Hungarikumok készítése és ajánlása a vendéglátásban A tokaji borkülönlegességek készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Vásárhelyi Gergely
: Vásárhelyi Gergely
A kereskedelmi pálinkák készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Khirer Norbert
: Khirer Norbert
Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
: Jagrik Péter
: Jagrik Péter
Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Slajchó Valentin
: Slajchó Valentin
A pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Kóczon Viktor
: Kóczon Viktor
Szorongásoldó technikák ajánlása a különböző személyiségjegyűeknek
: Szilágyi Fruzsina
: Szilágyi Fruzsina
Egy sör nem sör, avagy egy vidéki Bár marketingkommunikációs stratégiája
: Mihály Zoltán
: Mihály Zoltán
Sör és étel, sörvacsorák
: Deézsi Ferenc
: Deézsi Ferenc
Kézműves-e a kisüzemi sör?
: Csulak Gergely
Megjelent: (2022)
: Csulak Gergely
Megjelent: (2022)
A PÁLINKA KÉSZÍTÉSE, A PÁLINKA KÍNÁLÁSA A VENDÉGLÁTÁSBAN
: Adorján Kinga
: Adorján Kinga
A Csíki Sör magyarországi piacának vizsgálata
: Üveges-Rusz Szidónia
: Üveges-Rusz Szidónia
A sör története, bemutatása és a sörkultúra Magyarországon
: Farkas Attila Tamás
: Farkas Attila Tamás
A komlózási technológia hatása a sör érzékszervi tulajdonságaira
: Giczi Laura
: Giczi Laura
A gin történelme, készítése és hasznosítása a vendéglátásban, illetve a rendezvények világában
: Kutasi Máté Ádám
: Kutasi Máté Ádám
Az ízesített Dreher24 alkoholmentes sör piacbevezetési stratégiája
: Böszörményi Bálint
: Böszörményi Bálint
A sör kulturális és társadalmi jelentősége A Pilsner Urquell és a magyar kisipari sörök összehasonlító elemzése
: Baranyi Máté
: Baranyi Máté
Pálinka készítése, helye a vendéglátásban és a pálinka, mint turisztikai vonzerő hazánk turizmusában
: Szeghalmi Tamás Ferenc
: Szeghalmi Tamás Ferenc
Egy új, a kólás ízesítésű alkoholos sör bevezetése a piacra
: Kristóf Renátó
: Kristóf Renátó
A fogyasztói magatartás vizsgálata a hazai kraft sör fogyasztók körében
: Farkas Szilveszter Roland
: Farkas Szilveszter Roland
PR film készítése
: Rátkai Márk
: Rátkai Márk
Egy reszponzív webáruház készítése
: Gergics Milán
: Gergics Milán
Ébresszük fel a Sor villát! Megvalósíthatósági tanulmány a Leányfalui villa szállodai beruházásáról.
: Iszlai Ágnes
: Iszlai Ágnes
A sörök megjelenése a Paris Budapest Bár itallapján, a sör helye a gasztronómiában
: Németh Gergő
: Németh Gergő
A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban
: Czifra Bálint
: Czifra Bálint
A SÖR, MINT FELTÖREKVŐ ITAL ALTERNATÍVA AZ IL GALLO NERO-BAN ÉS A GASZTRONÓMIÁBAN
: Fejes Barna
: Fejes Barna
A sör turizmusbefolyásoló szerepe, illetve az erre épülő programok Magyarországon és Bayern német tartományban
: Juhász Fanni
: Juhász Fanni
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
Tapasztalatok a transzferár-dokumentáció készítése során
: Varga Violetta
: Varga Violetta
Konszolidált beszámoló készítése a vállalatok gyakorlatában
: Csergőffy Noémi
: Csergőffy Noémi
Nyugdíjpénztárak sajátos tevékenysége, könyvvezetése és beszámoló készítése
: Paczona Enikő
: Paczona Enikő
Google Ads kampányok készítése és optimalizálása a gyakorlatban
: Batiz Bianka
: Batiz Bianka
Költségvetési szerv beszámoló készítése, sajátos tevékenységének elemzése
: Jámbor Enikő Emese
: Jámbor Enikő Emese
Hogyan adjunk el valamit másnak, ami valójában ugyanaz, avagy A nők, a sör és a XXI. század
: Mészáros-Pintér Szilvia
Megjelent: (2013)
: Mészáros-Pintér Szilvia
Megjelent: (2013)
Informatika a Vendéglátásban
: Teplán Dániel
: Teplán Dániel
Single Page Application készítése kis és középvállalkozások számára
: Marics Tamás
: Marics Tamás
Richter Gedeon Nyrt. konszolidált beszámolójának készítése és elemzése
: Vadászné Pásztor Tímea
: Vadászné Pásztor Tímea
Javaslatok chatbot fejlesztésére és tudásbázis készítése SAP törzsadatkezeléshez
: Somi Anita
: Somi Anita
Szerződés és CMR fuvarlevél készítése az IFS rendszerben
: Szondi Viktória
: Szondi Viktória
EGY KÉSZÜLŐ BELSŐÉPÍTÉSZETI PROJEKT DESIGN TERVÉNEK ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉSE
: Almási Gréta
: Almási Gréta
Hasonló tételek
-
A sör készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Sisa Levente -
Hungarikumok készítése és ajánlása a vendéglátásban A tokaji borkülönlegességek készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Vásárhelyi Gergely -
A kereskedelmi pálinkák készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Khirer Norbert -
Tokaji borkülönlegességek ajánlása a vendéglátásban
: Jagrik Péter -
Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Slajchó Valentin