Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában
Saved in:
Main Author: | Tajmanov Vera |
---|---|
Other Authors: | Karakasné Morvay Dr. Klára |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | élelmiszer, pazarlás, szálloda |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18041 |
Similar Items
Az élelmiszer-pazarlás problémakörének vizsgálata egy spanyol szállodában
: Csáti Réka Rebeka
: Csáti Réka Rebeka
A fenntarthatóság és az étel pazarlás vizsgálata egy ötcsillagos budapesti szállodában
: Kővágó Jázmin
: Kővágó Jázmin
Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetségei egy németországi 5*-os szálloda room service részlegén
: Csarnai Anita
: Csarnai Anita
Motivációkutatás egy budapesti ötcsillagos szállodában
: Kapás Katalin
: Kapás Katalin
Napi beszerzések egy ötcsillagos szállodában
: Lövei Vivien
: Lövei Vivien
Az élelmiszerpazarlás kritikus pontjainak vizsgálata egy budapesti, ötcsillagos szállodában
: Tamásy Alexa
: Tamásy Alexa
Hulladékgazdálkodási lehetőségek és megoldások vizsgálata egy budapesti ötcsillagos szállodában
: Mozga Lilla
: Mozga Lilla
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül
: Czeller Balázs
: Czeller Balázs
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei a szállodaiparban, különös tekintettel az élelmiszer-adományozásra
: Turcsik Adrienn
: Turcsik Adrienn
A hazai élelmiszer-pazarlás, avagy mennyi a maradék?
: Sinkovics Lili
: Sinkovics Lili
A hazai élelmiszer-pazarlás, avagy mennyi a maradék?
: Sinkovics Lili
: Sinkovics Lili
A középiskolai tanulók szemléletformálásának lehetősége az élelmiszer pazarlás témájában
: Vári Sándor
: Vári Sándor
Tulajdonosváltás a Boscolo Budapest élén – Brandbevezetés egy magyarországi ötcsillagos szállodában
: Gyaraki Boglárka
: Gyaraki Boglárka
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
: Kovács Lilla
: Kovács Lilla
Tudatos dolgozók, kevesebb élelmiszer-pazarlás? A rendezvényi vendéglátás esete
: Gősi Réka
: Gősi Réka
Élelmiszerpazarlás vizsgálata, és csökkentési lehetőségei
: Ignácz Lukács Máté
: Ignácz Lukács Máté
Az élelmiszer-pazarlás minimalizálásának kihívásai az Accor szállodaláncnál a Planet 21 tükrében
: Plascsevics Nóra
: Plascsevics Nóra
Az élelmiszer-pazarlás kihívásai és megoldási kísérletei a turizmusban és a vendéglátásban
: Varga Krisztina
: Varga Krisztina
GreenGo Zöldség Gyümölcs Kft. Kiadástöbblet csökkentési-terve
: Szepesi Balázs
: Szepesi Balázs
Az élelmiszer-hulladék gazdálkodás bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában
: Kabai Fruzsina
: Kabai Fruzsina
A szállodai költség optimalizáció lehetőségeinek elemzése az Intercontinental Budapest szállodában
: Ványa Levente
: Ványa Levente
A vevőállomány alakulásának, a piacnyitás hatásának vizsgálata egy közművállalat esetében, hátralék csökkentési és beszedettségi mutatók optimalizálására vonatkozó lehetőségek
: Simon Dávid
: Simon Dávid
A technológiai fejlődés hatása az ötcsillagos luxus szállodai szolgáltatásra
: Eső Marianna
: Eső Marianna
A magyarországi élelmiszer import gyakorlatának és távlati lehetőségeinek elemzése egy közepes méretű cég vizsgálatán keresztül
: Ábrahám Ida Lilla
Published: (2007)
: Ábrahám Ida Lilla
Published: (2007)
A budapesti ötcsillagos luxusszállodák értékesítési szolgáltatásainak marketingeszközeinek sajátosságai
: Melcher Bálint
: Melcher Bálint
A Spa létjogosultsága a budapesti ötcsillagos business szállodákban
: Erdei Anna Boglárka
: Erdei Anna Boglárka
Négy- és Ötcsillagos szállodák Housekeeping részlegének összehasonlító elemzése
: Schull Angelika Mária
: Schull Angelika Mária
Versenytárselemzés az ötcsillagos budapesti szállodák körében különös tekintettel az árazásra
: Domiter Rebeka Dóra
: Domiter Rebeka Dóra
Beszerzési költségek csökkentési lehetőségének vizsgálata a Robert Bosch Elektronikai Kft. vállalatirányítási rendszerének MD04-es modulja segítségével.
: Pauló Anna Laura
: Pauló Anna Laura
Spa részleg kínálatának kialakítása a budapesti ötcsillagos szállodák esetében
: Mód Dzsesszika
: Mód Dzsesszika
Két budapesti ötcsillagos szálloda online marketing tevékenységének összehasonlító értékelése
: Szabó Krisztina
: Szabó Krisztina
Egy magyar vállalkozás fejlődésének vizsgálata az átrendeződő hazai élelmiszer kiskereskedelemben.
: Orosz Rudolf
: Orosz Rudolf
Egy ötcsillagos szálloda létesítése Keszthelyen és annak hatása a város és a környék turizmusára
: Olt Julianna
: Olt Julianna
Panaszkezelés az InterContinental szállodában
: Horváth Hajnal
: Horváth Hajnal
A magyar élelmiszer-fogyasztás statisztikai vizsgálata
: Mihálka Eszter
: Mihálka Eszter
A tehetséggondozás lehetőségeinek vizsgálata
: Major Míra
: Major Míra
Emeleti üzletrész fluktuációjának vizsgálata a Novotel Danube szállodában
: Németh Noémi
: Németh Noémi
A szervezeti kultúra hatása a szolgáltatások színvonalára, budapesti ötcsillagos szállodák példáján keresztül
: Olajos Zsuzsanna
: Olajos Zsuzsanna
Similar Items
-
Az élelmiszer-pazarlás problémakörének vizsgálata egy spanyol szállodában
: Csáti Réka Rebeka -
A fenntarthatóság és az étel pazarlás vizsgálata egy ötcsillagos budapesti szállodában
: Kővágó Jázmin -
Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetségei egy németországi 5*-os szálloda room service részlegén
: Csarnai Anita -
Motivációkutatás egy budapesti ötcsillagos szállodában
: Kapás Katalin -
Napi beszerzések egy ötcsillagos szállodában
: Lövei Vivien