A sous-vide technológia elterjedése és alkalmazási lehetőségei a hazai vendéglátásban
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Sous-vide Gasztronómia Konyhatechnológia Gasztroforradalom Hazai vendéglátás Vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18056 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg18056 | ||
005 | 20181122162659.0 | ||
008 | 181122suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Nedók Balázs | |
245 | 1 | 2 | |a A sous-vide technológia elterjedése és alkalmazási lehetőségei a hazai vendéglátásban |c Nedók Balázs |h [elektronikus dokumentum] |
695 | |a Sous-vide | ||
695 | |a Gasztronómia | ||
695 | |a Konyhatechnológia | ||
695 | |a Gasztroforradalom | ||
695 | |a Hazai vendéglátás | ||
695 | |a Vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18056/1/NB_SZAKDOLGOZAT.pdf |z Dokumentum-elérés |