A sous-vide technológia elterjedése és alkalmazási lehetőségei a hazai vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Nedók Balázs
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Sous-vide
Gasztronómia
Konyhatechnológia
Gasztroforradalom
Hazai vendéglátás
Vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/18056

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg18056
005 20181122162659.0
008 181122suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Nedók Balázs 
245 1 2 |a A sous-vide technológia elterjedése és alkalmazási lehetőségei a hazai vendéglátásban  |c Nedók Balázs  |h [elektronikus dokumentum] 
695 |a Sous-vide 
695 |a Gasztronómia 
695 |a Konyhatechnológia 
695 |a Gasztroforradalom 
695 |a Hazai vendéglátás 
695 |a Vendéglátás 
700 1 |a Hidvégi Hedvig  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/18056/1/NB_SZAKDOLGOZAT.pdf  |z Dokumentum-elérés