Kecskemét kistérség gasztronómiája és hagyományai
Saved in:
Main Author: | Sallai Mária |
---|---|
Other Authors: | Gundel Dr. János |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Gasztronómia Hagyományok Kecskemét Kistérség helyi termék |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/18131 |
Similar Items
Sióagárd hagyományai a település turizmusának fejlesztésében
: Horváth-Borbás Regina
: Horváth-Borbás Regina
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ízei és hagyományai
: Csordás János
: Csordás János
A vidéki pékségek kínálata és hagyományai Magyarországon
: Fenyvesi Vanessza Fanni
: Fenyvesi Vanessza Fanni
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata
: Varga Luca Kata
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita
: Farkas Anita
Csömör hagyományai, ünnepei és szokásai a gasztronómia tükrében
: Galgovics Krisztina
: Galgovics Krisztina
Kelet-Ázsia gasztronómiája
: Bánki Balázs
: Bánki Balázs
Közel-Kelet Gasztronómiája
: Brunner Balázs
: Brunner Balázs
Zsámbék és környékének gasztronómiája
: Papp Anita
: Papp Anita
Szeged és környékének gasztronómiája
: Kovács Tímea
: Kovács Tímea
Kecskemét településmarketing stratégiájának bemutatása
: Prónai Tamás Ákos
: Prónai Tamás Ákos
A szatmári térségek jellegzetes gasztronómiája
: Szilvasán Eszter
: Szilvasán Eszter
A Hajós-Bajai borvidék gasztronómiája
: Orbán Zsanett
: Orbán Zsanett
Andalúzia épített kulturális öröksége és gasztronómiája
: Lendvai Csenge
: Lendvai Csenge
A városkártya szerepe Kecskemét városmarketingjében
: Horváth Panna
: Horváth Panna
A lengyel gasztronómia – az ünnepek gasztronómiája
: Suta Olga Barbara
: Suta Olga Barbara
Felix vendéglátó egység gasztronómiája, kezdetektől, napjainkig.
: Szentléleki Dávid
: Szentléleki Dávid
A hazai gyógyidegenforgalom fejlesztési irányai választott kistérség alapján (Siklósi kistérség/Harkány)
: Schelb Krisztina
: Schelb Krisztina
Egri kistérség turizmusának lehetőségei
: Jakab Klaudia
: Jakab Klaudia
Bátonyterenyei kistérség területfejlesztési lehetőségei
: Nagy Brigitta
Published: (2009)
: Nagy Brigitta
Published: (2009)
Kecskemét turisztikai adottságai és fejlesztési lehetőségei
: Móricz Lívia
: Móricz Lívia
A rendezvények hatása egy választott kistérség turizmusának fejlődésére - Békéscsabai kistérség példáján bemutatva
: Tóth Enikő Vivien
: Tóth Enikő Vivien
Tourism effects of the Mercedes factory to the region of Kecskemét
: Erdős Kinga
: Erdős Kinga
Lebensmittelintoleranz und Allergie in der Kecskeméter Gastronomie
: Puliusz Vivien
: Puliusz Vivien
The role of city branding in tourism development in Kecskemét
: Irházi Emese
: Irházi Emese
Kecskemét szálláshely-szolgáltatás fejlesztési lehetőségeinek az elemzése
: Szilágyi Lilla
: Szilágyi Lilla
Generációváltás a Szekszárdi kistérség családi borászataiban
: Balázs Alexa
: Balázs Alexa
Nemzetek gasztronómiája, és ételeinek megjelenése az Aula étterem étlapján
: Szabó Bettina
: Szabó Bettina
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
A szigetvári kistérség kommunikációja A hátrányos helyzetű kistérségek kommunikációs lehetőségei
: Szolga Tímea
: Szolga Tímea
Salgótarján kistérség kerékpáros turizmusának jelene és jövője
: Biró Lotti
: Biró Lotti
Hagyományőrzés és turizmus egy kistérség példáján keresztül
: Varga Edit Ágnes
: Varga Edit Ágnes
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
Bicskei Kistérség, Idegenforgalmi célú fejlesztések - komplex elemzés
: Somogyi Réka
: Somogyi Réka
Az SMP Kecskemét emberi erőforrás tervezése és annak megvalósulása
: Váczi Alexa
: Váczi Alexa
A kazincbarcikai Kolorfesztivál hozzájárulása Kazincbarcika és kistérsége fejlődéséhez
: Fáczán Brigitta
: Fáczán Brigitta
Egy hátrányos helyzetű kistérség megvalósult fejlesztései és lehetőségei
: Gyulavári Anett
: Gyulavári Anett
A Jászság gasztronómiája, és ennek szerepe a helyi vendéglátásban és turizmusban
: Cseperkáló Ildikó
: Cseperkáló Ildikó
A Hírös város felvirágoztatása - Kecskemét turizmusfejlesztése a fenntarthatóság jegyében
: Kovács Barbara
: Kovács Barbara
Front Office innovációk az Aqua Hotel Kecskemét példáján keresztül
: Vincze Dorina
: Vincze Dorina
Similar Items
-
Sióagárd hagyományai a település turizmusának fejlesztésében
: Horváth-Borbás Regina -
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye ízei és hagyományai
: Csordás János -
A vidéki pékségek kínálata és hagyományai Magyarországon
: Fenyvesi Vanessza Fanni -
Kiskunhalas gasztronómiája
: Varga Luca Kata -
Törökország gasztronómiája
: Farkas Anita